Top Gun: Maverick stigao novi poster i datum izlaska Trailera

Top Gun: Maverick stigao novi poster i datum izlaska Trailera

Top Gun: Maverick sutra ponovno leti. Paramount Pictures je danas objavio novi poster za Top Gun nastavak. On pokazuje Capt. Pete “Maverick” Mitchell, kojeg glumi Tom Cruise, kako baca pogled prema nebu dok se naslonio na avion. Paramount je također najavio da trailer za film dolazi sutra. Ispod možete pogledati poster.

Top Gun: Maverick stigao novi poster i datum izlaska Trailera

Prema sinopsisu filma, “Top Gun: Maverick se odvija 34 godine nakon događaja u originalnom filmu i prati legendarnog Kapetana Petera “Maverick” Mitchella kao novog instruktora leta Top Guna, u kojem on vodi Bradleyja, Gooseovog sina, koji želi postati pilot jednako koliko je to njegov otac želio.”

Cruise reprizira svoju ulogu iz originalnog filma 1986. godine. Glumačka ekipa također obuhvaća Miles Teller kao Gooseovog sina, Bradleyja, plus Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman i Ed Harris. Očekuje se da će Val Kilmer također reprizirati svoju ulogu iz originalnog Top Gun filma kao Lt. Tom “Iceman” Kazansky. Redatelj filma je Joseph Kosinski.

Snimanje na Top Gun: Maverick započelo je 2018. godine i nastavilo se u 2019., a završilo je u lipnju. Film je prvotno trebao imati debi u srpnju 2019. godine, ali ga je Paramount odgodio za godinu dana.

Top Gun: Maverick dolazi u kina 26. lipnja 2020. godine.

Similar Posts