Ant-Man zvijezda Paul Rudd pridružuje se novom Ghostbusters filmu

Ant-Man zvijezda Paul Rudd pridružuje se novom Ghostbusters filmu

Ako trebate nekoga tko je voljen i nevjerojatno šarmantan da se pridruži vašem ponovnom pokretanju / oživljavanju kultne franšize, who you gonna call? Paul Rudda, naravno. Ant-Man i Avengers: Endgame zvijezda je popularnije nego ikada, a čini se da se Sony i Jason Reitman oslanjaju na tu popularnost kako bi donijela fanove novom nastavku Ghostbusters franšize.

Sony je objavio vijest u četvrtak ujutro s videom na službenom Ghostbusters Twitter profilu. Na videu se pojavio Rudd koji snima kultno sjedišta Ghostbustersa, a zatim je rekao da se službeno pridružio glumcima Reitmanova novog filma.

Tweet samo kaže, “Pogledajte tko se odazvao pozivu.” Naravno, nedugo nakon što video počne, Rudd okrene kameru prema sebi, podijelivši vijesti o svojoj ulozi.

Rudd će se pridružiti Stranger Thingsovom Finn Wolfhardu i Captain Marvelovoj McKenna Grace, te će navodno glumiti učitelja. Glumica Carrie Coon bi se također trebala pojaviti u filmu.

“Ja sam želio raditi s Paul Ruddom još od kada je moj kratki film Wet Hot American Summer otvorio na Sundance festivalu. Ja sam oduševljen što će se on pridružiti ovom novom dijelu u originalnom Ghostbusters svemiru,” Reitman je rekao za Variety.

Novi Ghostbusters film će započeti snimanje kasnije ove godine, najvjerojatnije krajem ljeta ili početkom jeseni. S obzirom na to da je Rudd nekoliko puta rekao u videu da je sretan što će se pridružiti filmu “ove jeseni”, ova druga opcija se čini vjerojatnija.

Reitman je sin originalnog Ghostbusters redatelja Ivana Reitmana. Ranije ovog mjeseca, Reitman je rekao da pravi ovaj film za fanove i kako bi odao počast svom ocu.

Osim ovih novih glumaca, u ovom trećem Ghostbusters filmu (zaobilaze u širokom luku onaj iz 2016. godine), će se vratiti gotovo svi glumci iz prva dva originalna filma. Za sada je jedina službeno potvrdila Sigourney Weaver, iako su više manje svi kroz neke izjave rekli da bi se rado vratili, a Weaver je također izjavila, “Bit će ludo ponovno raditi s dečkima!” Možemo se nadati uskoro potvrdama i ostalih originalnih glumaca.

Ghostbusters 2020 trenutno dolazi u kina 20. srpnja 2020. godine.

Napišite nam u komentarima radujete li se novom Ghostbusters filmu?

Similar Posts