Avengers: Endgame - Tony Stark je gotovo otišao u Asgard

Avengers: Endgame – Tony Stark je gotovo otišao u Asgard

Avengers: Endgame je bio toliko ogroman film za Marvel Studios, da je ekipa iza scena morala proći kroz hrpe različitih scenarija prije nego su se odlučili za onaj koji će biti u filmu. U jednom od scenarija je War Machine (Don Cheadle) postao dopredsjednik Sjedinjenih Država, a u drugoj su Bruce Banner i Hulk došli do dogovora unutar Soul Stonea. Kako se čini, jedan od možda i najinteresantnijih ranih nacrta Avengers: Endgame filma je prikazivao Tony Starka (Robert Downey Jr.) kako ide na putovanje u Asgard, što je rezultiralo njegovom borbom s Heimdallom.

“Pa, isprobali smo jedan koji baš i nije bio toliko zanimljiv u našem prvom nacrtu, i to je način na koji smo završili do Avengersa i Stark Towera i svega toga,” Endgame scenarist Stephen McFeely nedavno je rekao za CinemaBlend. “Ali imali smo nekoliko dobrih stvari. U suštini se išlo u Asgard na drugi način zato što je Space Stone tehnički bio tamo u trezoru, tako da je Tony Stark nosio nevidljivo odijelo. Ali naravno Heimdall ga je mogao vidjeti, tako da se Heimdall bori s nevidljivim Tony Starkom dok Thor radi nešto drugo. I onda smo se zapitali kao ‘Zašto ne odemo do The Avengers [filma]?’”

Avengers: Endgame - Tony Stark je gotovo otišao u Asgard

U finalnom rezu koji je došao u kina i na kućna izdanja, samo su Thor (Chris Hemsworth) i Rocket Raccoon (Bradley Cooper) završili na Asgardu kako bi vratili Reality Stone od Jane Foster (Natalie Portman). Kao što je McFeely pojasnio, Stark je jedino putovao u New York City tijekom događaja Joss Whedonovog The Avengers filma prije nego je otišao još više natrag u vremenu s  Captain Americom (Chris Evans) kako bi povratio Pym Particles iz starog SHIELD laboratorija. Tu je Stark naišao na prethodnu verziju svog oca.

Nadolazeći Marvelovi projekti uključuju Black Widow 01. svibnja 2020, The Falcon and The Winter Soldier jesen 2020, The Eternals 06. studeni 2020, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings 12. veljače 2021, WandaVision u proljeće 2021, Loki u proljeće 2021, Doctor Strange in the Multiverse of Madness 07. svibanj 2021, What If? u ljeto 2021, Hawkeye u jesen 2021 i Thor: Love and Thunder 05. studenog 2021. godine. Marvel Studios Disney+ serije za sada bez datuma izlaska obuhvaćaju Ms. Marvel, Moon Knight i She-Hulk.

Similar Posts