Top 5 Pornhub filmskih pretraživanja su sve Superheroji - četvrto mjesto će vas iznenaditi

Top 5 Pornhub filmskih pretraživanja su sve Superheroji – četvrto mjesto će vas iznenaditi

S obzirom na to da smo na kraju 2019. godine i vrlo blizu 2020., razumljivo ćete vidjeti sve više raznih retrospektiva o posljednjih 12 mjeseci. Pa, dobra ekipa Pornhuba se pridružila tome i podijelila statistiku onoga što su njihovi korisnici najviše pretraživali u 2019. godini. Kako ispada, kada je riječ o pretraživanju filmskih likova, mnogi Pornhubberi su, hm, ljubitelji superheroja.

Ako pogledamo kategoriju Filmski i TV likovi na Pornhub Insights, mnogi posjetitelji web stranice očito su doživjeli veliko zadovoljstvo gledajući Marvelove i DC tematske rivalske videe na njihovoj platformi. Evo i likova/ekipa koji su uzeli prvi pet pozicija na toj cijenjenoj stranici.

Top 5 Pornhub filmskih pretraživanja su sve Superheroji - četvrto mjesto će vas iznenaditi

U nastavku pogledajte prvi pet pretraživanja, ali donosimo vam mi i one manje tražene, ali i dalje vrlo vrijedne pojmove na toj uglednoj platformi niže u članku.

Avengers
Harley Quinn
Teen Titans
Incredibles
Captain Marvel

Avengers su, reklo bi se očekivano, na broju 1 što i nije tako veliko iznenađenje s obzirom na to da je Avengers: Endgame postao najgledaniji film ove godine. Slično se može reći i za Captain Marvel, koja je napokon uvela Carol Danvers u Marvelov Filmski Svemir i četvrti je najgledaniji film ove godine. Što se tiče nama iznenađujućeg Incredibles, očigledno i dalje puno ljudi fantazira o Pixarovoj obitelji kostimiranih boraca protiv kriminala više od godinu dana nakon izlaska Incredibles 2 filma.

Top 5 Pornhub filmskih pretraživanja su sve Superheroji - četvrto mjesto će vas iznenaditi

Također treba dodati da su Harley Quinn i Teen Titans kvalificirani i u filmskoj i u TV kategoriji. Harley je započela svoj put u filmu Suicide Squad iz 2016. godine, a sada ga nastavlja u svojoj animiranoj seriji na DC Universe streaming mreži. dok su Titans prošle godine animiranim filmom Teen Titans Go! to the Movies (mislimo da bi primarni ljubitelji ovog filma morali ostati DALEKO od Pornhuba), a također imaju i svoju DC Universe live-action TV seriju.

U top 5, Harley Quinn i The Incredibles su jedini koji su ostali još iz 2018. godine, s Avengers koji su prošle godine bili vrlo blizu, na šestom mjestu. 2018. godine Harley Quinn je zauzela prvo mjesto, ipak ove, Avengers su bili glavna pojava u svijetu, ipak, ona se bori sama protiv… zlikovaca.

Top 5 Pornhub filmskih pretraživanja su sve Superheroji - četvrto mjesto će vas iznenaditi

Niže na listi likova imamo, Black Widow, Joker, Wonder Woman, Spider-Man, Catwoman, Elastigirl, Batman, X-Men, Batgirl, Deadpool i Captain America, koji su svi bili dosta popularni za prave ljubitelje. Dio ovih likova su također i članovi Avengera, tako da možda spadaju i u top 5, ali dobro. One koji ovdje nisu spomenuti, zato što ne pripadaju Marvelu i DC, a slične su tematike, su Power Rangers, koji su i dalje vrlo snažan pojam, s obzirom na njihove mogućnosti preobrazbi.

Bilo je jasno da su superheroji zaista jedna od najtraženijih stvari trenutno, a ovaj izvještaj s Pornhuba to samo dodatno potvrđuje. Vjerujemo da će se taj trend nastaviti i sljedeće godine, pogotovo s obzirom na to što nam sve stiže od Marvela i DCija, a s obzirom na to da izlazi i film Birds of Prey, ne bi nas iznenadilo da Harley Quinn ponovno preuzme prvu poziciju. Također je sigurno za pretpostaviti, da će se morati opako boriti s Black Widow i Wonder Woman za glavnu zvijezdu.

Top 5 Pornhub filmskih pretraživanja su sve Superheroji - četvrto mjesto će vas iznenaditi

Kad završite s zabavom odraslih na temama superheroja dostupnom na Pornhubu, pogledajte naš vodič za Marvel filmove i vodič za DC filmove kako biste saznali što sve te franšize donose idućih nekoliko godina.

Similar Posts