Marvelov šef potvrdio da je Keanu Reeves u razgovorima, trebaju mu samo pronaći pravu ulogu

Marvelov šef potvrdio da je Keanu Reeves u razgovorima, trebaju mu samo pronaći pravu ulogu

Šef Marvel Studios Kevin Feige je potvrdio da su u razgovorima s Keanu Reevesom. Feige trenutno promovira Spider-Man: Far From Home, koji nam dolazi početkom idućeg mjeseca, te je upitan o trenutno najpopularnijoj osobi u zabavljačkoj industriji. Čini se kako je Reeves trenutno svuda u ovim trenucima s John Wick: Chapter 3 – Parabellum koji još uvijek zarađuje na kino blagajnama, ima ulogu Duke Caboom u Toy Story 4, cameo ulogu u Always Be My Maybe i započinje produkciju na dugo iščekivanom Bill & Ted 3 filmu. Čini se kako je sve to stvorilo savršenu oluju za glumca. To čak i ne uključuje sva dobra djela koja radi van kamera.

Marvelov šef potvrdio da je Keanu Reeves u razgovorima, trebaju mu samo pronaći pravu ulogu

Keanu Reeves nije bio sramežljiv kada su ga upitali o novoj stripovskoj filmskoj ulozi. Constantine nije prošao tako dobro na kino blagajnama, ali bi on i dalje volio snimiti nastavak. Također je izrazio želju da glumi ulogu Wolverinea. Nove glasine nam kažu da će se Reeves pridružiti nadolazećem Marvelovom filmu The Eternals, što još nije potvrđeno. Sa svime time rečenim, Kevin Feige je potvrdio da je Marvel Studios u razgovoru s Reevesom. Feige pojašnjava.

“Mi razgovaramo s njim o gotovo svakom filmu koji pravimo… Mi pričamo s Keanu Reevesom o… Ne znam kada će se, ako, ili ikada pridružiti MCU-u, ali mi definitivno želimo pronaći pravi način za to učiniti.”

Kevin Feige nije potvrdio niti odbacio glasine o The Eternals filmu, tako da bi možda mogli vidjeti Keanu Reevesa uskoro u MCU. Ali, jeli to pravi izbor za Reevesa? Kada razmislimo o tome što je Feige mislio kada je rekao da želi raditi s Reevesom, bilo bi vrlo zanimljivo vidjeti koje je uloge prvobitno razmatrao kada su se neki projekti razvijali. Mi znamo da su njega razmatrali za ulogu Yon-Rogga u Captain Marvel, ali navodno ga nije mogao uklopiti u svoj zauzet raspored.

Yon-Rogg uloga je na kraju otišla Jude Lawu, koji je obavio solidan posao u filmu. Keanu Reeves je hvalio MCU puno puta u prošlosti i čini se kako je osjećaj obostran, čime se zajednički poslovi u budućnosti čine neizbježnim. Imamo puno toga za nadati se u Marvelovoj misterioznoj Fazi 4, a Kevin Feige će nam dati službene odgovore ovog ljeta na San Diego Comic-Con i D23.

Keanu Reeves kaže da bi volio glumiti Wolverinea

U istom intervju, Kevin Feige priznao je da je studio razgovarao s Jake Gyllenhaalom o raznim ulogama prije nego su se odlučili za ulogu Mysteria u Spider-Man: Far From Home. Prije toga, postojale su razne glasine o Gyllenhaalu u MCU, baš kao i sada za Keanu Reevesa. Za sada, svi moramo pričekati i vidjeti što nas čeka za Keanu Reevesa i MCU, ali budućnost se čini vrlo svijetla.

Mišljenja sam da i ako se pridruži MCU, bit će to ili u ulozi negativca jednog filma ili neki drugi oblik pojave u više-manje jednom filmu. MCU ne želi neke poznate glumce u ulogama na kojima će graditi svoj svemir jer će ih to puno koštati, pa su tako kroz MCU prolazili već neki izgrađeni glumci, poput Michael Keatona, Kurt Russella, Robert Redforda, Jeff Bridges, Anthony Hopkins, Jeff Goldblum, Andy Serkis i uskoro će im se pridružiti Jake Gyllenhaal. Nažalost, istu budućnost očekujem i za Keanu Reevesa, što zapravo ne mora nužno biti loše, jer čovjek ima ludo misterioznu karizmu s kojom bi mogao utjeloviti nekog zaista zanimljivog negativca ili nešto slično.

Similar Posts