Objavljen novi teaser za ‘Crisis on Infinite Earths’ [i prve službene fotografije]

Objavljen novi teaser za ‘Crisis on Infinite Earths’ [i prve službene fotografije]

Stigao je novi teaser za Crisis on Infinite Earths, nadolazeći crossover Arrowverse svemira. Sada je i bez sumnje da je pred nama najveći crossover ikad.

U ovom novom teaser vidimo heroinu Harbinger (Audrey Marie Anderson) kako će regrutirati sve najveće Arrowverse heroje za Crisis koji dolazi: Green Arrowa, Flasha, Batwoman, Legends of Tomorrow, pa čak i Black Lightninga, iako njegova solo serija nikad službeno nije pripadala Arrowverseu. Vidi se da su neki likovi svjesni onoga što dolazi te su spremni za borbu, dok neki zapravo nisu imali pojma kakva im se prijetnja približava.

Crisis on Infinite Earths će objediniti svih pet trenutnih Arrowverse serija, ali će objediniti i likove iz nekih drugih serija i svemira za koje dosad nismo ni znali da su povezani s Arrowverseom. Tako ćemo imati prilike gledati i gostujuće likove iz serija Smallville, The Flash (1990), Black Lightning te kratkoročne serije Birds of Prey iz 2002. U seriji ćemo gledati čak tri različita Supermana, imat ćemo i debi Bruce Waynea u Arrowverseu, određeni glumci će se naći u dvostrukim ulogama. Također, Audrey Marie Anderson, koja već godinama glumi lik Lyle Michaels u seriji Arrow, po prvi put će se pojaviti kao heroina Harbinger, dok će Tom Cavanagh, kojeg znamo kao Harrison Wellsa iz serije The Flash, prvi put se pojaviti kao lik Pariah.

Što je najbolje, sve to je samo kap u moru svega što nam CW sprema jer osim što je riječ o najvećem crossoveru dosad, najavljen je i kao epska kulminacija dosadašnjih sedam godina Arrowversea te stvarno strepimo da vidimo što će se dogoditi s onim likovima koji će biti toliko sretni da prežive ovu bitku jer je najavljena budućnost koja za dva glavna Arrowverse heroja, Green Arrowa i Flasha, ne izgleda nimalo svijetlo, ali za rješenje te enigme ćemo morati pričekati da se Crisis odvije.

Ovaj novi teaser je zapravo kombinacije teasera za svakog glavnog Arrowverse heroja. Na puni trailer još uvijek čekamo, iako je sigurno da nije daleko.

Teaser trailer za Crisis on Infinite Earths:

Uz novi teaser, stigle su i prve promotivne fotografije za prvi dio ovog epskog crossovera.

U prvim službenim fotografijama, vidimo čak i puno više nego što nam je teaser pokazao. Apsolutno se vidi da timskog rada i interakcije među herojima iz različitih serija nikako neće nedostajati. S obzirom da će Crisis započeti u seriji Supergirl, vidimo da će gotovo svi heroji ovog svemira prvo okupiti u sjedištu DEO-a, na čijem je čelu Supergirlina zemaljska sestra Alex Danvers. Također vidimo da će se odmah vratiti i Superman kojeg nismo vidjeli još od prošlogodišnjeg Elseworldsa, kao i novi, slobodniji pogled na Lylu Michaels, koja će postati heroina Harbinger. Prema jednoj od fotografija, svoju ulogu u Crisisu će imati i Lena Luthor, koja je ove sezone u Supergirl malo popucala po šavovima, kao pravi Luthor, ali čini se da će i njezina pomoć biti potrebna pozitivcima. Još jedan zanimljivi detalj je posljednja fotografija gdje vidimo Superman i Elizabeth Tullochinu Lois Lane sa svojim djetetom, što bi se moglo pokazati vrlo važnim za budućnost ovog svemira budući da je najavljeno da će, pored negativaca, i roditeljstvo biti nešto s čime će Čovjek od čelika i njegova odabranica se morati nositi u svojoj nadolazećoj spin-off seriji koja je trenutno u razvoju.

Crisis on Infinite Earths će biti podijeljen u sveukupno pet epizoda, odnosno u dva veća dijela, a prikazivat će se po sljedećem rasporedu:

Prvi dio:
8. prosinca – Supergirl
9. prosinca – Batwoman
10. prosinca – The Flash
Drugi dio:
14. siječnja – Arrow
14. siječnja – Legends of Tomorrow

Promotivne fotografije:

Similar Posts