Netflix objavio novi poster za seriju ‘The Punisher’

Nikako da dobijemo od Netflixa službeni datum izlaska, kao ni sami izlazak serije The Punisher, pa evo dok čekamo, još jedan poster nam je stigao. 

Službeni Twitter profil Marvel’s The Punisher je tweetao novi poster koji prikazuje izmučenog anti-heroja serije.

Datum izlaska se i dalje ne zna i fanovi i dalje ne znaju kada očekivati, ovu novu, seriju iz proširenog Marvel Cinematic Universe. Marvel, pretpostavljalo se, je trebao objaviti misteriozni izlazak serije na New York Comic Conu, ali je otkazano zbog masovnog ubijanja u Las Vegasu, 01. listopada. Tema Punisher serije je oduvijek bila kontroverzna, a sad se to čini još i gorim nakon užasnih događaja. S time na umu čini se dobrom odlukom odgađanje Marvela i Netflixa.

The Punisher prati veterana Frank Castle (Jon Bernthal), koji je imao svoje prve napade na kriminal New Yorka u drugoj sezoni serije Daredevil. Sada kada je Frank osvetio brutalna ubojstva svoje obitelji, ima novu misiju – jednu koja će ga suprotstaviti protiv samoga sebe, njegove prošlosti i veće zavjere.

Glavni glumac serije je Jon Bernthal u ulozi Punishera, Ben Barnes kao Billy Russo, Jason R. Moore kao Curtis Hoyle, Daniel Webber kao Lewis Walcott, Paul Schulze kao Rawlins, Jaime Ray Newman kao Sarah Lieberman, Michael Nathanson kao Sam Stein.

Serija kada izađe na Netflix, kao i sve, doći će cijela sezona odjednom.

Nadamo se dobiti uskoro i službenu potvrdu o datumu izlaska serije, koju s nestrpljenjem iščekujemo.

Similar Posts