'Moon Knight' Disney+ TV serija će se spojiti s 'Blade' filmom [glasine]

‘Moon Knight’ Disney+ TV serija će se spojiti s ‘Blade’ filmom [glasine]

Neki od najinteresantnijih Marvel Studios projekata se sada protežu preko kino dvorana do malih ekrana. To je zato što sada po prvi puta ikada, Marvel Studios producira TV serije za Disney Plus. Kevin Feige je također rekao da će se Marvelovi likovi iz serija također pojavljivati i u filmovima MCUa. To je vrlo važno, zato što se dosadašnji likovi iz Marvelovih TV serija, poput Daredevila, nikada nisu povezali s filmovima. Poveznice za koje već znamo da će se dogoditi su WandaVision i Loki serije koje će se povezati s Doctor Strange in the Multiverse of Madness filmom.

Sada nam stiže nova glasina od Daniela Richtmana koji otkriva još jednu poveznicu između Marvel Studios serija i filmova. Ta glasina kaže da će Moon Knight Disney Plus serija biti povezana s Blade filmom. Mahershala Ali će glumiti Bladea dok Disney Plus Moon Knight serija tek okuplja ekipu scenarista. Moon Knight i Blade trenutno nemaju datume izlazaka, tako da je vrlo vjerojatno kako će ti projekti doći tek u Fazi 5. Ima smisla da će Moon Knight i Blade biti nekako spojeni jer su oboje jedni od mračnih heroja Marvelovog svemira.

Marvelovo uvođenje Bladea bi moglo biti najbolja stvar za MCU

U stripovima, Marc Spector, a.k.a. Moon Knight, je bio CIA agent koji je postao plaćenik gdje je zaradio milijune. Njegovo bogatstvo, do kojeg je došao kao plaćenik i kroz daljnja ulaganja, se procjenjuje na negdje između $50 milijuna do $3 milijarde, što mu omogućava životni stil poput onoga Bruce Waynea. Ipak, tijekom svog posljednjeg plaćeničkog posla u Kairu, Spectora je gotovo ubio bivši kolega.

Spector se provukao kroz pijesak pustinje do groba Konshu, egipatskog boga mjeseca. Tamo je proglašen mrtvim, ali je uskrsnuo u rukama Konshua. Međutim, uskrsnuće je uzelo danak jer je razvio višestruki poremećaj ličnosti. Kad se vratio u New York, stvorio je dvije nove ličnosti, Stevena Granta i Jakea Lockleyja. Grant je bio milijunaš i ženskaroš, dok je Lockley bio vozač taksija.

Tek nakon što je razvio druge ličnosti je preuzeo plašt Moon Knighta. Konshu je dao Spektoru povećane fizičke sposobnosti i povremene proročke vizije noću; međutim, čak ni sam Spector nije bio siguran je li Konshu još jedna osobnost njegove kreacije. Ipak i dalje, Moon Knight djeluje s arsenalom tehnologije, vozila i kostima za svoje potrebe.

'Moon Knight' Disney+ TV serija će se spojiti s 'Blade' filmom [glasine]

Moon Knight je samo jedna od nadolazećih Marvel Studios serija koje će se ekskluzivno prikazivati na nadolazećoj Disney+ streaming platformi. Tu su još i The Falcon and The Winter Soldier, WandaVision, Loki, Hawkeye, What If…?, Ms. Marvel i She-Hulk, svi u raznim stadijima razvoja.

Što mislite o povezivanju Moon Knight TV serije i Blade filma?

Similar Posts