Netflix ukinuo 'Luke Cage' seriju

Netflix ukinuo ‘Luke Cage’ seriju

Samo tjedan dana nakon što su ukinuli Iron Fist seriju, dolaze vijesti da je Netflix ukinuo i drugu Marvel/Netflix seriju, Luke Cage.

Na dan izlaska treće sezone Daredevila, kako donosi Deadline, Netflix je odlučio ukinuti Luke Cage seriju.

“Nažalost, Marvelov Luke Cage se neće vratiti za treću sezonu,” zajedno su izjavili Marvel i Netflix. “Svi u  Marvel Television i Netflixu su zahvalni požrtvovanim voditeljima, scenaristima, glumcima i ekipi koja je donijela Harlemskog Heroja na male ekrane u posljednje dvije sezone, te svim fanovima koji su pratili seriju” (čini mi se kao da sam ovo isto pisao prije tjedan dana).

Netflix ukinuo 'Luke Cage' seriju

Disney je već najavljivao da želi sve svoje serije na svojoj streaming platformi, a ovo se čini kao početak kraja između Marvela i Netflixa. Sada su na Netflixu još ostali Daredevil, Jessica Jones i The Punisher.

Očekuje se da će Disney iduće godine lansirati svoju platformu i priča se o tome da radi na novim Marvel serijama koje bi se fokusirale na likove poput Scarlet Witch i Lokija.

Još nema spomena oko toga hoće li Netflix pokušati upotpuniti tu prazninu serijom Heroes for Hire, vraćajući Luke Cagea i Iron Fista na male ekrane. Kako god bilo, mišljenja sam da ćemo ih vidjeti zajedno u toj seriji, samo je pitanje pod čijom palicom.

Kako Deadline donosi, ukidanje Luke Cagea serije je iznenađujuće, s obzirom na to da je voditelj serije Cheo Hodari Coker počeo sastavljati sobu scenarista, sa zvijezdom Mike Colterom koji je također već počeo spominjati treću sezonu.

Treća sezona Daredevila je nedavno izašla na Netflixu s hrpom pohvala kritike. The Punisher je nedavno završio snimanje svoje druge sezone, a izlazak bi trebao biti najavljen tijekom idućeg mjeseca. Produkcija treće sezone serije Jessica Jones je trenutno u izradi i postoji velika mogućnost da će to također biti posljednja sezona.

Trenutno gledamo treću sezonu Daredevila i možete uskoro očekivati i našu recenziju.

Similar Posts