Guardians of the Galaxy Vol. 3 će vjerojatno biti James Gunnov posljednji film, a Vol.4 će imati novu ekipu

‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ otkriven radni naziv

Iako ‘Guardians of the Galaxy Vol. 3’ nije u prvom planu Marvel filmova, čini se kako smo sada dobili radni naziv filma.

Prema Production Weekly, treći dio Guardians of the Galaxy franšize je dobio radni naziv i on je Hot Christmas.

Nažalost, za razliku od nekih popularnih filmova, Hot Christmas ne označava ništa posebno, barem ništa što mi znamo. Ali tko zna, možda treći dio ove franšize, kojeg je napisao James Gunn, bude smješten oko blagdana.

'Guardians of the Galaxy Vol. 3' otkriven radni naziv

Guardians 3 je prvotno trebao krenuti u produkciju u narednih nekoliko mjeseci, ali s obzirom na to da film nema redatelja, to se neće dogoditi. Disney ne maknuo redatelja James Gunna s njegove pozicije nakon što je serija njegovih neprimjerenih tweetova, od prije desetljeća, izašla na vidjelo. I unatoč molbama mnogih ljubitelja Gunna, Disney nije popustio i nije vratio Gunna na mjesto redatelja.

Sean Gunn, brat od Jamesa i jedan od glumaca Guardians of the Galaxy, nedavno je rekao kako je siguran da Marvel i dalje koristi skriptu koju je James već završio.

“Ja još ne znam što se događa s Guardians 3,” Gunn je rekao. “Znam da Disney i dalje želi napraviti film. Znam da i dalje žele koristiti skriptu koju je moj brat napisao. Očigledno, to je bila vrlo nesretna situacija za sve, ponajviše za njega, ali ja sam također jedan od onih koji se pola godine pripremao napraviti ovaj film, a sada je to u zraku.”

Gunn je nastavio rekavši da ga je Disney kontaktirao o filmu, te da studio i dalje ima sve namjere napraviti film, samo nitko ne zna kada će se to dogoditi.

“Očigledno, mislim da je njima zeznuta pozicija naći novog redatelja – a također nije lagano ni uskladiti sve te glumce koji imaju vrlo zaposlene rasporede,” Gunn je izjavio. “Ali znam da imaju planove praviti taj film. Dugo vremena nisam uopće bio kontaktiranje, ali me sad nedavno Marvel zvao i rekao, ‘Da, mi planiramo napraviti ovaj film. Samo nismo sigurni kada.’

U međuvremenu, James Gunn je pronašao svoj sljedeći posao, jer ga je Warner Bros. i DC Entertainment zaposlio kao redatelja na nadolazećem Suicide Squad 2 filmu.

Što mislite, hoće li i kada doći do izrade Guardians of the Galaxy Vol. 3 filma?

Similar Posts