Marvel fanovi poludjeli zbog debija novog Kapetana Amerike

Marvel fanovi poludjeli zbog debija novog Kapetana Amerike

Ljubitelji Marvela kažu #NotMyCap nakon što je serija The Falcon and the Winter Soldier otkrila novog Kapetana Ameriku (Wyatt Russell) u premijernoj epizodi. Šest mjeseci nakon što se 112-godišnji Steve Rogers (Chris Evans) odrekao štita kapetana Amerike u Avengers: Endgame, povjerivši štit Samu Wilsonu (Anthony Mackie), visoki junak poznat kao Falcon osjeća da simbol pripada nekome drugome. Unatoč poticaju od kolege Osvetnika Jamesa Rhodesa (Don Cheadle), Sam vraća štit vladi Sjedinjenih Država kako bi bio izložen u Smithsonianu – i promatra dok vlada predaje štit američkom “novom junaku” Johnu Walkeru (Russell).

“Razlog zašto se to dogodilo je sumnja koju bi Sam prirodno imao u ovoj zemlji, ako ne i u svijetu”, rekao je tvorac Falcona i Zimskog vojnika Malcolm Spellman za TVLine o otkrivanju završetka epizode. “Budući da je tamnoput, zna kako ga gleda i zna električnu energiju koja bi dolazila od njega noseći one zvijezde i pruge. Upoznajete njegovu obitelj, a [oni] o tome već imaju mišljenja – nešto od toga čujete u šali, ali vrlo je istaknuto. Tamnoputog čovjeka kojeg je izdala njegova zemlja ne mislim da je iznenađujuća stvar za Sama ili bilo koga od naših gledatelja, ali moćno je jer ulazi u srž Samove sumnje. I kako se snalazi s tom sumnjom u seriji će se utvrditi kako ide naprijed u MCU. “

Čitatelji stripova prepoznat će Cap wannabea kao US Agenta, koji možda nije sposoban nositi štit i naslijeđe Captain America. Kad se Sam spoji s Jamesom ‘Buckyjem’ Barnesom (Sebastian Stan), Steveovim ratnim i najboljim životnim prijateljem, zajedno će utvrditi tko će nositi štitit do kraja serije od šest epizoda. Nije poznato kakva će biti konkretna uloga US Agenta, ali jedno je sigurno, on nije Steve Rogers, ali to ne znači da nas lik ne može iznenaditi na neki svoj način, bilo da je pozitivac ili negativac. Naredne epizode će pokazati.

“The Falcon and the Winter Soldier dug je put do smišljanja tko će biti Kapetan Amerika, gdje će štit završiti i hoće li se vratiti i zadržati to ime.”

Similar Posts