Nadolazeći 'Resident Evil' film dobio službeni naslov

Nadolazeći ‘Resident Evil’ film dobio službeni naslov

Obožavatelji Resident Evila trebali bi biti uzbuđeni jer novi film službeno ima naslov. Resident Evil: Welcome to Raccoon City pratit će događaje iz prve dvije igre u čudovišno popularnoj seriji video igara, navodi IGN. Chris Redfield, Jill Valentine, Leon S. Kennedy i Claire Redfield bit će svi zajedno, jer se franšiza vraća svojim korijenima. Johannes Roberts je na čelu kao redatelj ovog projekta i ulog je velik. Iako se prethodni živahni akcijski filmovi možda neće pridržavati svih zapleta igara, sami su po sebi bili veliki donositelji novca. Međutim, nostalgija za tom prvom generacijom PlayStation igara naglo je narasla u godinama između tog posljednjeg filma s Millom Jovovich i ove godine. Dakle, prilagodba Resident Evil 1 i Resident Evil 2 u ovom trenutku nije nimalo pametna. (Pogotovo nakon što je RE2 remake sav taj novac zaradio za Sony prije nekoliko godina.)

Redatelj je prethodno za IGN razgovarao o ovom filmu i razlikama od prethodne serije. Kaže da će stvari biti potpuno novi početak za franšizu. To bi moglo učiniti neke od fanova Paul W.S. Andersona pomalo tužnim.

“Očito već postoji filmska franšiza Resident Evil i ovaj film nema nikakve veze s tim”, rekao je Roberts za SXSW.” To je cijela zasebna priča o podrijetlu koja se temelji na korijenima [serije videoigara] i svijetu horora.”

“Mi ne [radimo remake]. Idemo u potpuno drugom [smjeru] … Bilo mi je pravo zadovoljstvo dobiti uzde nove franšize, nadam se, to je stvarno svoje “, dodao je redatelj. Nadamo se da će držati do svojih riječi. Film izlazi u rujnu (septembru) ove godine.

Similar Posts