Recenzija: Braven (2018) - Svijet filma

Recenzija: Braven (2018)

Pogledali smo novi akcijski film, s Jason Momoa i Stephen Lang u glavnim ulogama, Braven. Našu recenziju filma pročitajte u članku. 

Žanr filma:

Akcija, drama

Redatelj:

Lin Oeding

Scenarist:

Michael Nilon, Thomas Pa’a Sibbett

Glumci:

Jason Momoa, Jill Wagner, Zahn McClarnon, Stephen Lang

Radnja ukratko:

Kada Joe (Jason Momoa) i njegov otac Linden (Stephen Lang) dođu u njihovu udaljenu lovačku kabinu, nadaju se tihom vikendu. Ono što pronalaze je skladište heroina, skriveno u kabini od trgovaca drogom, predvođenih (Garret Dillahunt), kada kriminalci slučajno dođu u kabinu, Joe i njegov otac moraju odlučiti ubiti ili biti ubijeni.

Trailer: Braven (2018) - Svijet filma

Braven je Kanadski akcijski triler drama film, redatelja Lin Oeding i scenarista Michael Nilon i Thomas Pa’a Sibbett. Zvijezde filma su Jason Momoa, Jill Wagner, Zahn McClarnon, Stephen Lang.

Ako me duže vrijeme pratite znat ćete da baš i nisam ljubitelj akcijskih filmova, ipak, ovaj film mi uopće nije loš. Čini se kao vrlo nisko-budžetni film (nažalost nigdje ne mogu naći točan budžet), ali unatoč tome, gledljiv i znatno bolji od puno razvikanijih akcijskih filmova. Također, zbog Jason Momoa i Stephen Lang film odaje dojam Hollywoodskih filmova.

Priča nije ništa posebno, ali u filmu su dosta dobri likovi, pogotovo Joe (Jason Momoa) i njegov otac Linden (Stephen Lang), koji su u vrlo kratkom odnosu, koji vidimo između njih u filmu, stvorili su odličnu povezanost.

Što se akcije tiče, pa meni se svidjelo. Nema toliko pretjeranih akcijskih scena kao što to često bude, nego se čini dosta jednostavnije i realnije. Joe (Jason Momoa) nije klasični superjunak u ovom filmu, već običan čovjek koji želi učiniti sve u svojoj moći kako bi spasio svoju obitelj, te to ne čini na neki pretjerano nevjerojatan način, nego dosta uvjerljivo. Također, neke ima nekih ludih scena i dosta je inovativan s ‘rješavanjem’ zločinaca.

Nema se tu puno više što za reći, film je vrlo kratak, 94 minute po IMDb, ali baš filma ima negdje oko sat i 25 minuta. Ako ste ljubitelj akcije, samo naprijed, neće vas razočarati, a ipak nemojte očekivati neko nezaboravno iskustvo.

Trailer filma pogledajte ovdje.

Similar Posts