Ghost Rider film ili TV serija navodno u razvoju za Marvel Studios

Ghost Rider film ili TV serija navodno u razvoju za Marvel Studios

Prije nego je Marvel Studios preuzeo kontrolu nad Marvel Television, bili su planovi da Ghost Rider TV serija dođe na Hulu. Agents of S.H.I.E.L.D. zvijezda Gabriel Luna je potpisao da reprizira ulogu, ali od tog projekta se odustalo, a njegovo vrijeme kao Spirit of Vengeance je došlo svom kraju.

Sada, razlog tome možda postaje jasan, zato što The Direct prenosi da Ghost Rider projekt razvija Marvel Studios i Kevin Feige.

Navodno plan je da film ili TV serija budu smješteni u Marvelov Filmski Svemir (umjesto da su odvojeni od MCUa kako je trebalo biti u planiranoj seriji), ali titularni lik neće biti Robbie Reyes, i neće ga glumiti Luna. Rezultat toga je da možemo sigurno pretpostaviti da će Johnny Blaze ponovno voziti.

Agents of S.H.I.E.L.D. zadirkivali su njegovo postojanje, ali malo je vjerojatno da će Marvel Studios to podsjetiti na bilo koji način. Ghost Rider bi se mogao dobro uklopiti u nadnaravni smjer u koji ovaj zajednički svemir naizgled ide, a također će se dobro uklopiti uz likove poput Bladea, Moon Knighta i Werewolf-by-Night.

Zasigurno će biti zanimljivo vidjeti u kojem se smjeru Ghost Rider kreće naprijed, a lako je zamisliti kako dobiva vlastitu TV seriju na Disneyu+, a ne avanturu na velikom platnu.

Kako dođu nove informacije obavijestit ćemo vas.

 

Similar Posts