Neve Campbell navodno u razgovorima da se vrati kao Sidney Prescott u Scream 5

Neve Campbell navodno u razgovorima da se vrati kao Sidney Prescott u Scream 5

Dok je radila novinarske konferencije za svoj nadolazeći film Castle in the Ground, ikona horora i legendarna finalna djevojka Neve Campbell sjela je s Rotten Tomatoes i otkrila da je već vodila preliminarne razgovore s tvorcima filma iza nadolazećeg ponovnog pokretanja Screama, Spyglass Media, koji se sada zapravo oblikuje u nastavak – peti film u glavnom kontinuitetu.

Campbell kaže za RT, u intervjuu koji će objaviti u cijelosti sljedeći tjedan, “Vodili smo razgovore – obratili su mi se o tome, vrijeme je pomalo izazovno zbog COVID-a. Znate, razgovor smo započeli možda prije mjesec i pol, pa će trebati neko vrijeme da shvatimo kako će sve to uspjeti… Pregovaramo, pa ćemo vidjeti.”

Početkom ožujka objavljeno je da su Spyglass Media zaposlili redatelje Ready ili Not filma Matthewa Bettinelli-Olpina i Tylera Gilletta da upravljaju novim filmom, a zvuči kao da je redateljski dvojac već ostavio popriličan dojam na Campbell.

“Dva redatelja napisala su mi dirljivo pismo o Wesu Cravenu i kako je on njima bio takva inspiracija i kako mu zapravo žele odati počast, a to je meni puno, puno značilo,” rekla je glumica. “Vidjet ćemo. Nadamo se da se svi možemo dogovoriti oko projekta i pronaći način da se on realizira.”

Campbell je kasnije nastavila: “Tako sam zahvalan na tim filmovima… volim Sidney Prescott. Uvijek mi je zabavno zakoračiti u njezine cipele i meni je uvijek zabavno kad se glumačka ekipa vrati i napravi jedan od tih filmova i pokušamo napraviti još jedan dobar.”

Prva četiri izuzetno uspješna filma sve je režirala horor legenda Wes Craven, a Kevin Williamson napisao je tri od njih, uključujući prvi revolucionarni film ​​i u kojem je Campbell glumila u glavnoj ulozi Sidney Prescott s Courteney Cox i Davidom Arquetteom koji se također pojavljuju u svim filmovima.

Umjesto Scream 5, serija je 2015. ponovno pokrenuta na malim ekranima na MTV-u, no otkazana je nakon dvije sezone i kasnije je oživljena na VH1 gdje je emitirala posljednju sezonu prošle godine.

Similar Posts