Je li nas Tom Hardy upravo zadirkivao susretom njegovog Venoma i Spider-Mana?

Je li nas Tom Hardy upravo zadirkivao susretom njegovog Venoma i Spider-Mana?

Kada je prvi puta najavljeno da je Venom film u izradi, fanovi su započeli špekulacije o tome hoće li se Tom Hollandov Spider-Man pojaviti u filmu, samo kako bi nam dogovori oko prava za lika ubili te nade, ali s novim dogovorom između Sonyja i Disneyja i Venom zvijezde Tom Hardyja koji je podijelio sliku sebe obučenog u kostim Hollandovog Spider-Mana na Instagramu, a onda vrlo brzo obrisao, te špekulacije o pojavljivanju Spider-Mana u nastavku Venom filma su se sada ponovno rasplamsale. Hardy ima povijest kriptičnih objava na društvenim mrežama koje obično potvrđuju kružeće glasine, tako da je moguće, poznavajući njegovu prošlost, da je glumac dijelio samo bezazlenu fotografiju koju je izbrisao samo zato što je znao kako se to može protumačiti. Također je moguće, a to je naravno ono čemu se mi nadamo, da je ta fotografija bila točna potvrda koja ga je navela da izbriše prethodnu objavu. Pogledajte ju ispod, čini se da je Spider-Man malo nabubrio ?

Kada je Venom došao kina, postojala je relativno stroga granica između Marvelovog Filmskog Svemira i Sonyjevog svemira filmova povezanih sa Spider-Manom, s tim da dvije serije filmova naizgled zauzimaju sličan prostor bez da se status Spider-Mana izravno obrađuje. Sve se to promijenilo ranije ove godine, kada su nam stigle zastrašujuće vijesti da su Sony i Disney prekinuli kreativno partnerstvo, ostavljajući status Spider-Mana pod upitnikom.

Disney i Sony su na kraju ipak uspjeli doći do dogovora oko budućnosti Spider-Mana, koji uključuje suradnju na još jednom solo Spider-Man filmu, kao i jednom timskom filmu u kojem će se on pojaviti. Venom nastavak je već najavljen, koji bi se trebao fokusirati na Woody Harrelsonovog Carnagea, koji je prikazan već u prvom filmu u post-kredit scenama, tako da je moguće, ako će se Spider-Man i pojaviti, da će to biti na sličan takav način, u post-kredit scenama ili nekoj cameo ulozi poput recimo Tony Starkove umiješanosti u Homecoming.

Venom 2 dolazi u kina 02. listopada 2020. godine, Spider-Man 3 dolazi u kina 16. srpnja 2021. godine, dok je još jedan Spider-Man spin-off film Morbius trenutno u produkciji i treba doći u kina 31. srpnja 2020. godine.

Similar Posts