Dwayne Johnson se neće vratiti u Fast & Furious 9

Dwayne Johnson se neće vratiti u Fast & Furious 9

Akcijska zvijezda i bivši profesionalni hrvač, Dwayne The Rock Johnson, koji je od 2011. jedan od glavnih i neizostavnih zvijezda najvećeg Universalovog serijala, Fast & Furious, potvrdio je da se neće vratiti za deveti nastavak franšize kojem snimanje počinje za mjesec dana u Londonu. Naravno, obožavatelji njegovog lika, DSS agenta Lukea Hobbsa ne moraju očajavati jer, unatoč ovome, The Rocka ćemo vidjeti još jednom u ovome serijalu, i to u spin-offu, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw koji u kina stiže 2. kolovoza ove godine, a već sutra ćemo moći vidjeti i prvi trailer.

The Rock je u franšizu ušao preko filma Fast Five, petog dijela koji je bio svojevrsni preporod franšize. U franšizu je ušao glumeći blagog antagonista, da bi već na kraju tog filma dobio unaprijeđenje u protagoniste, a kao rezultat toga ulogu je ponovio i šestom, sedmom, te, trenutno zadnjem, osmom nastavku, a ulogu će ponoviti i u već spomenutom spin-offu.

Dwayne Johnson se neće vratiti u Fast & Furious 9

Oko The Rocka se diglo dosta prašine oko njegovog povratka u serijal zbog prošlogodišnje svađe sa još jednom zvijezdom serijala, Tyrese Gibsonom, koji je The Rocku jako zamjerio što je, zbog njegovog spin-offa, Fast & Furiousu 9 bio pomaknut datum izlaska sa travanj 2019. na travanj 2020. Otišlo se toliko daleko da je Tyrese zaprijetio producentima da se neće vratiti za deveti nastavak ukoliko se i The Rock vrati, a kako smo prošlog mjeseca dobili informacije da se Tyrese ipak vraća, vijest da The Rock u devetci ‘otpada’ i nije baš preveliko iznenađenje.

S obzirom da u su u današnjem svijetu filmofili izuzetno skolni teoriziranju, ne bi me iznenadilo da i krenu teorije da će The Rockov lik u spin-offu doživjeti i tragičnu sudbinu, ali strpimo se još sedam mjeseci pa ćemo onda znati načistac. Na kraju krajeva, to što ga neće biti devetci, ne mora značiti da se The Rock neće vratiti i u Fast & Furious 10, koji bi trebao biti veliko finale ovog serijala, a s obzirom na to koliko je dosada napravio u ovom serijalu, The Rock sigurno zaslužuje biti dio te završnice.

Druge je zanimalo i ovo...