Nova Stephen Kingova serija 'The Stand' okuplja zvjezdanu ekipu

Nova Stephen Kingova serija ‘The Stand’ okuplja zvjezdanu ekipu

CBS All Access će uskoro definitivno postati puno strašniji zahvaljujući nadolazećoj Stephen Kingovoj adaptaciji knjige The Stand. Adaptacija ove popularne novele je već dugo vremena u razvoju, a napokon će imati svoju premijeru sljedeće godine. S 2020tom kao godinom premijere, The Stand mora vrlo brzo pronaći glumce, a novi izvještaji donose da su neka velika imena povezana sa serijom. Evo sve što znamo.

The Stand će imati 10 epizoda i debitirat će negdje u 2020, a predvodit će ga Fault In Our Stars i X-Men: New Mutants scenarist/redatelj Josh Boone. CBS All Access još nije potvrdio nikoga od glumačke postave, ali Collider citira nekoliko izvora agencija s informacijama o izboru glumaca.

Nova Stephen Kingova serija 'The Stand' okuplja zvjezdanu ekipu

Prema tim izvorima, u seriji The Stand će glumiti James Marsden iz Westworlda, Amber Heard iz Aquamana, Whoopi Goldberg iz The View, Greg Kinnear iz House of Cards i Little Miss Sunshine, Odessa Young iz Assassination Nation i Henry Zaga iz The New Mutants.

Nismo 100% sigurni da će ti glumci biti u seriji kada službena potvrda bude objavljena, ali izvještaji donose da su ti glumci u razgovoru za uloge na seriji. Pročitajte ispod koje bi uloge trebali glumiti.

James Marsden je navodno u naprednim razgovorima za ulogu Stu Redmana. Stu dolazi iz Teksasa i prvi je otkriveni čovjek koji ima prirodni imunitet na virus koji je ubio većinu populacije Zemlje. On ultimativno postaje vođa koji se suprotstavlja Randall Flaggu, Stephen Kingovom negativcu koji se pojavljuje u nekoliko njegovih djela. U ABC mini seriji iz 1994. godine, Gary Sinise je glumio Stua.

Amber Heard, poznata po ulozi Mere u Aquamanu, je u pregovorima za ulogu privatne učiteljice imena Nadine Cross, koja se ispostavi da je djevica. Nadine je mišljenja da ona ima unikatnu sudbinu… povezanu s Randall Flaggom. Nadine je glumila Laura San Giacomo u ABC mini-seriji.

Stephen King je uzbuđen oko nadolazeće The Stand adaptacije

Također kažu da je u razgovorima za ulogu u The Stand seriji Greg Kinnear kao profesor Glen Bateman. Glen pati od artritisa i udružuje snage sa Stuom dok zajedno rade na tome da upoznaju nekoga po imenu Majka Abigail. Ray Walston od Fast Times at Ridgemont High he utjelovio Glena u mini-seriji.

Tko je navodno u razgovorima za ulogu Majke Abigail? Nitko drugi nego Whoopi Goldberg. Majka Abigail je vođa preživjelih ljudi kuge, koji definitivno nisu ljubitelji Randalla Flagga. Poput Stua, ona je imuna na virus. Za razliku od Stua, ona tvrdi da je Božji prorok. Ruby Dee je glumila tu ulogu u originalnoj mini-seriji.

Lik Nicka Androsa, kojeg je originalno glumio Rob Lowe, će navodno glumiti Henry Zaga. Nick je gluhi i nijemi mladić koji je u većini Stephen Kingove knjige nosio povez preko oka. Rob Lowe nije u mini-seriji.

Stephen King je uzbuđen oko nadolazeće The Stand adaptacije

I za kraj imamo Odessu Young, koja je navodno u razgovorima glumiti trudnu ženu imena Frannie Goldsmith. Nakon što je njezina zajednica uništena virusom, kreće dalje s čovjekom poznatim kao Harold Lauder koji postaje njezin suputnik, ali ona na kraju pada na nekog drugog. Molly Ringwald je glumila Frannie u ABC mini-seriji.

Hoće li svi ti glumci pristati glumiti u novoj The Stand mini-seriji? Samo vrijeme će pokazati. Nadamo se da će CBS All Access uskoro i službeno objaviti izbor.

Similar Posts