Pedro Pascal će predvoditi Star Wars TV Seriju ‘The Mandalorian’

Pedro Pascal će predvoditi Star Wars TV Seriju ‘The Mandalorian’

Disney je službeno najavio da će Pedro Pascal glumiti glavnu ulogu u nadolazećoj Star Wars TV seriji, The Mandalorian.

Nije puno toga drugog poznato o ovoj seriji, osim da joj scenarij piše Jon Favreau, te da je smještena nakon pada Carstva i prije pojave Prvog Reda. Otkriveno je i da će nova Star Wars igrana serija biti smještena između događaja u Return of the Jedi i prije The Force Awakens.

The Mandalorian će biti pun talenata ispred i iza kamera, gdje će epizode režirati redatelji popu Dave Filoni (Star Wars Rebels), Taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa i Deborah Chow (Jessica Jones).

Trailer: The Mandalorain (2019-)

Pascal se nedavno pojavio u Kingsman: The Golden Circle i The Equalizer 2, te će se također pojaviti u filmu  If Beale Street Could Talk, iako je najpoznatiji po svojim ulogama kao Oberyn Martell iz HBO Game of Thrones i Javier Pena iz Netflix serije Narcos.

Evo i službenog sinopsisa za seriju:

“Nakon priča o Jango i Boba Fett, novi se ratnik pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Imperija i pojave Prvog Reda. Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”

The Mandalorian će svoju premijeru imati na Disney streaming platformi naziva Disney+, koja će također biti dom Rogue One prequel seriji u kojoj će glumiti Diego Luna kao Cassian Andor, kao i Marvel seriji fokusiranoj na Lokija u kojoj će glumiti Tom Hiddleston. Take our money, Disney! Disney+ dolazi u 2019. godini.

Similar Posts