Disney je službeno najavio da će Pedro Pascal glumiti glavnu ulogu u nadolazećoj Star Wars TV seriji, The Mandalorian.

Nije puno toga drugog poznato o ovoj seriji, osim da joj scenarij piše Jon Favreau, te da je smještena nakon pada Carstva i prije pojave Prvog Reda. Otkriveno je i da će nova Star Wars igrana serija biti smještena između događaja u Return of the Jedi i prije The Force Awakens.

The Mandalorian će biti pun talenata ispred i iza kamera, gdje će epizode režirati redatelji popu Dave Filoni (Star Wars Rebels), Taika Waititi, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa i Deborah Chow (Jessica Jones).

Trailer: The Mandalorain (2019-)
  • Facebook
  • Twitter
  • Gmail

Pascal se nedavno pojavio u Kingsman: The Golden Circle i The Equalizer 2, te će se također pojaviti u filmu  If Beale Street Could Talk, iako je najpoznatiji po svojim ulogama kao Oberyn Martell iz HBO Game of Thrones i Javier Pena iz Netflix serije Narcos.

Evo i službenog sinopsisa za seriju:

“Nakon priča o Jango i Boba Fett, novi se ratnik pojavljuje u Star Wars svemiru. The Mandalorian je smješten nakon pada Imperija i pojave Prvog Reda. Pratimo putovanje usamljenog ‘revolveraša’ na sam kraj galaksije, daleko od autoriteta Nove Republike.”

The Mandalorian će svoju premijeru imati na Disney streaming platformi naziva Disney+, koja će također biti dom Rogue One prequel seriji u kojoj će glumiti Diego Luna kao Cassian Andor, kao i Marvel seriji fokusiranoj na Lokija u kojoj će glumiti Tom Hiddleston. Take our money, Disney! Disney+ dolazi u 2019. godini.