Crni ponedjeljak (Black Monday) │Roswell: Novi Meksiko (Roswell: New Mexico)│ Škola za ubojice (Deadly class)

Tri nove serije na HBO GO-u – “Crni ponedjeljak”, “Roswell: Novi Meksiko” i “Škola za ubojice”

TRI NOVE SERIJE DOLAZE NA HBO GO 

Crni ponedjeljak (Black Monday) │Roswell: Novi Meksiko (Roswell: New Mexico)│ Škola za ubojice (Deadly class)

Tri sasvim različite nove serije dolaze na HBO GO, među kojima svatko može pronaći nešto za sebe. U seriji „Crni ponedjeljak“ pratiti ćemo priču o tome kako je skupina autsajdera preuzela muški klub Wall Streeta i srušila najveći svjetski financijski sustav dok će „Škola za ubojice“ prikazati mračni svijet stripova u kontekstu supkulture kasnih 80-ih. Legenda o izvanzemaljcima u Roswellu počinje 1947., a glavna junakinja Liz uskoro će otkriti šokantnu istinu o svojoj srednjoškolskoj simpatiji u novoj seriji „Roswell: Novi Meksiko“. Prve epizode sve tri serije već su dostupne putem online video streaming usluge HBO GO.

Crni ponedjeljak │Black Monday

Tri nove serije na HBO GO-u - "Crni ponedjeljak", "Roswell: Novi Meksiko" i "Škola za ubojice"

Nova epizoda ponedjeljkom na HBO GO-u, premijera na HBO kanalu 21.1.

Vratite se u 19. listopada 1987. godine – takozvani crni ponedjeljak, najgori pad tržišta dionica u povijesti Wall Streeta. Do danas nitko ne zna tko je to prouzročio… sve dosad. Ovo je priča o tome kako je skupina autsajdera preuzela plavokrvni, muški klub Wall Streeta i uništila najveći svjetski financijski sustav, limuzinu Lamborghini i stakleni strop. U ovoj urnebesnoj komediji glume Don Cheadle, Andrew Rannells i Regina Hall.

Roswell: Novi Meksiko │Roswell: New Mexico

Tri nove serije na HBO GO-u - "Crni ponedjeljak", "Roswell: Novi Meksiko" i "Škola za ubojice"

Nova epizoda srijedom na HBO GO-u

Liz Ortecho (Jeanine Mason) ostavila je svoj rodni gradić Roswell u Novom Meksiku prije 10 godina, nakon smrti voljene starije sestre. No kako joj je otac bolestan, ona se nevoljko vraća u turistički gradić kako bi se doselila k njemu. Kada Liz stigne, ponovno se poveže s Maxom Evansom (Nathan Parsons), svojom tinejdžerskom ljubavi koji je sada policajac u Roswellu. Njihova je kemija odmah električna. No Liz uskoro otkriva šokantnu istinu: Max je izvanzemaljac koji je skrivao svoje nezemaljske sposobnosti cijeli život, zajedno s onima svog izvanzemaljskog brata i sestre, Isobel (Lily Cowles) i Michaela (Michael Vlamis). Kako se njih dvoje zbližavaju nakon deset godina razdvojenosti, Liz je sve teže skrivati istinu od svoje najbolje prijateljice Marije De Luce i pouzdanog bivšeg dečka iz srednje škole, dr. Kylea Valentija. U međuvremenu, dugogodišnja vladina zavjera pod vodstvom stožernog narednika Jesseja Manesa, zajedno s politikom straha i mržnje koja hara Roswellom, prijeti razotkriti Maxa i njegovu obitelj te ugroziti njegovu sve dublju romansu s Liz kao i njihove živote.

Škola za ubojice │ Deadly class

Tri nove serije na HBO GO-u - "Crni ponedjeljak", "Roswell: Novi Meksiko" i "Škola za ubojice"

Nova epizoda četvrtkom na HBO GO-u, premijera na HBO kanalu 19.2. 

„Škola za Ubojice“ slijedi razočaranog tinejdžera upisanog u znamenitu srednju školu za ubojice. Održavanje moralnog kodeksa, dok se snalazi u okrutnom kurikulumu, zlim društvenim klikama i vlastitim adolescentskim nesigurnostima, može se pokazati kobnim. Smještena u kontekstu supkulture kasnih osamdesetih, „Škola za ubojice“ priča je o sazrijevanju kakvu još niste vidjeli. Temeljena je na popularnoj istoimenoj seriji stripova Ricka Remendera.

Druge je zanimalo i ovo...