Najava nove špijunske serije 'Kondor'

Najava nove špijunske serije ‘Kondor’

Kondor – urota koja prijeti milijunima ljudi

Modernizirana špijunska priča s naznakama originalnog filma, adaptacije špijunskog klasika iz 1975. Sydneyja Pollacka „Tri kondorova dana“ s Robertom Redfordom, Faye Dunaway i Cliffom Robertsonom, prepuna je neizvjesnosti i potpuno paranoičnih pitanja koja će se gledateljima vrtjeti po glavi.

Je li mu agencija za petama? Komu može vjerovati? Hoće li ga itko napasti?

U Pollackovu filmu svaki je vladin agent sumnjivac, no serija „Kondor“, kreatora Todda Katzburga, Jasona Smilovica (čiji korijeni potječu iz Hrvatske) i Kena Robinsona, nije toliko politički nastrojena, iako propitkuje moral Vlade i velikih „biznisa“.

Najava nove špijunske serije 'Kondor'

Film „Tri Kondorova“ dana naslanja se na knjigu iz 1974. „Šest Kondorovih dana“ James Gradyja, dok serija prati mladog CIA-ina analitičara, Joea Turnera (Max Irons) koji razvije algoritam koji pomaže u identificiranju terorista.
No kad Joe otkrije da se njegov softver koristi za špijuniranje američkih građana, njegov je idealizam poljuljan. Joe je primoran preispitati svoju osobnost i svoje sposobnosti kako bi razotkrio urotu koja prijeti milijunima ljudi. Kada se dogodi masakr u njegovu uredu, ovaj briljantni analitičar primoran je krenuti u borbu s najopasnijim elementima vojno-industrijskog kompleksa.

Za sve postoji cijena

„Kod svog lika Joea volim što prepoznaje probleme u društvu i politici, no ipak ne zna koji je pravi način da se nosi s njima. U kasnijim epizodama vidjet ćete Joea kada je bio mlađi i imao instinkt koji je pobunjenički. Zapitat ćete se hoćete li, radeći takvo što, zaštititi ljude ili im naštetiti. Pitat ćete se kako živimo na način na koji živimo. Svi mi vozimo automobile koje si možemo priuštiti, odjeću koja nam odgovara, imamo pristup, primjerice proteinima, recimo u piletini. No za sve postoji cijena kada je u pitanju nacionalna sigurnost“, rekao je glavni glumac Max Irons koji se osvrnuo i na fenomenalnu glumačku postavu s kojom je svaki dan provodio sate i sate na setu.
„Ovo je drugi put da sam radio s Williamom Hurtom i bio sam oduševljen. Ta njegova energija i želja za istraživanjem emocionalne istine – on u tome nema granica. On ima toliku snagu ispred kamera, ali i iza kamera, no isto je tako i krhak i osjetljiv.“
Irons je i priznao kako je bio nervozan jer je shvatio da preuzima ulogu od nevjerojatno karizmatičnog Roberta Redforda.

Seriju Kondor možete gledati od 1. listopada na www.pickbox.tv, a ako to još niste učinili, iskoristite probni period od 30 dana u kojem možete gledati kompletni sadržaj potpuno besplatno.

Trailer serije Kondor pogledajte u nastavku

https://youtu.be/BfiYZ7UIWco

Similar Posts