I Know What You Did Last Summer (1997)

James Wan će režirati ‘I Know What You Did Last Summer’ TV Pilot za Amazon

I Know What You Did Last Summer dobiva svoj reboot kao nadolazeća TV serija za Amazon, a slavni redatelj James Wan je povezan s režiranjem pilota, zajedno s John Wick 3 scenaristom Shay Hatten koji će pisati scenarij. Ove vijesti je objavio producent Neal H. Mortiz, koji je originalni producent filma I Know What You Did Last Summer i želi oživjeti ovaj horor klasik kao TV seriju. U ovom trenutku, nažalost nemamo drugih informacija.

Scenarista Kevina Williamsona (Scream) i redatelja Jima Gillespiea (Billionaire Ransom), originalni I Know What You Did Last Summer film imao je premijeru 1997. godine. U filmu su glumili Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr, Sarah Michelle Gellar i Ryan Phillippe kao grupa tinejdžera koji naizgled ubiju stranca u automobilskoj nesreći, rješavajući se njegovog tijela u vodi kako bi prikrili zločin. Međutim, kada ih manijak s kukom počne proganjati, zadirkivati i terorizirati, postaje jasno da muškarac kojeg su udarili nije zapravo mrtav i sada želi osvetu. Film je bio vrlo uspješan na kino blagajnama, zaradivši $125 milijuna na budžet od $17 milijuna.

I Know What You Did Last Summer (1997)

Naravno, taj film je imao nastavke, kao što to obično bude s uspješnim horor filmovima. I Still Know What You Did Last Summer je izašao sljedeće godine, a u njemu su se vratili Hewitt i Prinze dok su dodali nove Brandy, Mekhi Phifer i Jack Black. Franšiza je kasnije završila trećim filmom, I’ll Always Know What You Did Last Summer u 2006. godini, filmom koji nije vratio ni jednog od prošlih glumaca.

To što je Amazon odlučio zaposliti James Wana na ovom projektu donosi veliki kredibilitet ovoj TV seriji, jer je filmaš postao jedan od najcjenjenijih imena u horor žanru. Do sada je u karijeri imao jako puno uspjeha, što se horor filmova tiče, bio je jedan od pisaca filma Saw, te je lansirao Conjuring filmsku franšizu. Uz to, bio je scenarist i redatelj na filmu Insidious: Chapter 2. Pokazao se i izvan horor žanra, te je režirao dva velika blockbuster filma Furious 7 i Aquaman. U zadnje vrijeme Wan se uglavnom fokusira na produciranje, te uzima redateljske poslove samo za one projekte oko kojih je jako zainteresiran, tako da on vrlo vjerojatno vidi nešto specijalno u I Know What You Did Last Summer TV seriji. Ili je samo možda veliki fan originala.

Similar Posts