Hawkeye TV serija s Jeremy Rennerom u razvoju za Disney+

Hawkeye TV serija s Jeremy Rennerom u razvoju za Disney+

Variety donosi da je Hawkeye TV serija u kojoj će glumiti Jeremy Renner u razvoju za nadolazeću streaming platformu Disney+. Marvel Studios plan nakon Avengers: Endgame filma uključuje televizijske serije za nadolazeću Disney+ streaming platformu koja će sadržavati poznate likove i uključiti neke nove u MCU. Sada, Disney+ radi na limitiranoj seriji koja se fokusira na Hawkeye kojeg će ponovno glumiti Jeremy Renner kao iskusni strijelac.

Hawkeye serija će navodno pratiti Jeremy Rennerovog Clint Bartona dok predaje svoj ‘plašt’ Kate Bishop, liku koji je preuzeo njegov identitet Hawkeye u stripovima. Disney, Marvel, i predstavnici Jeremy Rennera su odbili komentirati.

Hawkeye TV serija s Jeremy Rennerom u razvoju za Disney+

Jeremy Renner će se uskoro pojaviti kao Hawkeye (Ronin) u nadolazećem Avengers: Endgame filmu, koji će završiti prvu dekadu priča Marvel Filmskog Svemira.

Redatelja Anthony i Joe Russo, u Avengers: Endgame glume Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Paul Rudd, Brie Larson, Karen Gillan, Danai Gurira, Benedict Wong, Jon Favreau, Bradley Cooper, Gwyneth Paltrow i Josh Brolin.

Avengers: Endgame bit će objavljen u kinima 26. travnja 2019. godine.

Similar Posts