Prvi pogled na Michael Gandolfinija kao mladog Tony Soprana u ‘Newark’

Michael Gandolfini izgleda upravo onako kako pretpostavljate da bi mladi Tony Soprano izgledao. Ovaj 19to godišnji glumac glumi ulogu koju je njegov otac, James Gandolfini, napravio poznatom u nadolazećem Sopranos prequel filmu, naziva Newark. Kreator serije David Chase vraća fanove u vrijeme kada je sve počelo i gdje možemo vidjeti što je pomoglo oblikovati Tony Soprana u kultnog mafijaškog šefa kojeg svi poznajemo i uvijek volimo gledati.

Michael Gandolfini je nedavno viđen na setu filma Newark gdje ulazi u starinski automobil dok nosi periku, traper jaknu i ogrlicu. Drugim riječima, on izgleda savršeno za vremenski okvir 1960-ih u kojem se film odvija. Na setu je također viđen i Jon Bernthal, koji je viđen s Gandolfinijem i puši cigaretu. Još nije točno jasno koja je Punisherova uloga u Sopranos prequel filmu. Međutim, s obzirom na to da je produkcija trenutno u izradi, trebali bi dobiti više vijesti u bližoj budućnosti o Bernthalovoj ulozi i detaljima radnje.

The Sopranos su išli na HBO od 1999. do 2007. i često je nazivana jednom od najboljih serija svih vremena. James Gandolfini je postao zvijezda glumeći Tony Soprana, te osvajajući razne Golden Globe, Primetime Emmy i Screen Actors Guild Nagrade u tom procesu. Gandolfini je nažalost preminuo u 51. godini u 2013. Međutim, njegov 19to godišnji sin preuzima njegovog lika i izgleda gotovo jednako kao mlada verzija svog oca, što je savršeno za Newark. Samo ćemo morati pričekati i vidjeti kako se njegova izvedba postavlja uz očevu.

I dok nemamo puno velikih detalja oko radnje filma ili zapravo ičega drugog, znamo da će se film Newark održavati tijekom rasnih prosvjeda u Newarku 1960tih, te uličnih ratova između Talijanskih Amerikanaca i Afroamerikanaca. Chase i Lawrence Konnor (Boardwalk Empire) pišu skriptu ovog prequel filma, kojeg će režirati Alan Taylor (Game of Thrones).

Izbor glumca za mladog Tony Soprana nije bio lagan posao za studio. Susreli su se s puno mladih glumaca, ali nitko nije imao ono što je trebalo dok Michael Gandolfini nije pokušao za ulogu. Navodno je Gandolfinijeva sličnost s ocem i njegova mogućnost oponašanja uloge oca ono što mu je donijelo prednost. S obzirom na to da je produkcija tek počela, trebat će prići vremena dok vidimo neki službeni trailer ili teaser za ovaj Sopranos prequel film. Newark dolazi u kina 25. rujna 2020. godine. Slike Michael Gandolfinija kao Tony Soprana možete vidjeti ispod zahvaljujući The Sun U.K.

Druge je zanimalo i ovo...