Nastavak SF filma ‘Edge of Tomorrow’ - najava

Nastavak SF filma ‘Edge of Tomorrow’ – najava

Pogledajte najavu za nastavak SF filma ‘Edge of Tomorrow’, hoće li ga redatelj Doug Liman, zaista nazvati, ‘Live Die Repeat and Repeat?’ i ostalo pogledajte u članku. 
Nakon uspješnog filma, ‘American Made,’ u kojem glumi Tom Cruise, redatelj Doug Liman je dao nekoliko izjava oko njegove suradnje na filmu s Tom Cruise i filma iz 2014, vrlo dobro primljenim SF filmom, ‘Edge of Tomorrow’, često nazivanim i ‘Live Die Repeat.’

Iako Liman još nikada u karijeri nije bio redatelj nastavka, to će se uskoro promijeniti, jer je u punim pregovorima s Cruiseom oko nastavka filma ‘Edge of Tomorrow’.

Jedno od najvećih pitanja redatelju trenutno je, kako će se film zvati?! Vidite Liman je jako želi da se prvi film zove ‘Live Die Repeat,’ ali produkcijska kuća Warner Bros mu to nije dopustila i nazvali su film ‘Edge of Tomorrow.’ Kada je film izašao na DVD i Blu-ray, promijenili su naziv u ‘Live Die Repeat,’ što ga je natjeralo u bitku oko prava na naziv filma:

“Nadam se promijeniti brand prvom filmu, u potpunosti u ‘Live Die Repeat’, a nastavak će biti inspiriran tim nazivom, bilo da se zove ‘Live Die Repeat and Repeat’ ili nekako drugačije. Tom i ja želimo praviti filmove na duže vrijeme i zaista se nadam da ćemo uspjeti dogovoriti datum koji bi nam dugoročno odgovarao.”

“Obično, tu su financijske odluke oko pravljenja nastavka filma, ali s ovom filmom, bilo je samo pitanje pravljenja priče. Zapravo nisam baš bio sretan vratiti se tom svijetu, zato što vam se od putovanja kroz vrijeme može zavrtjeti u glavi. Ali bilo je toliko ljubavi od strane ljubitelja filma – kao ni od jednog mog drugog filma! – Tom i ja smo odlučili da dugujemo sami sebi barem razmisliti o nastavku.”

Tako da je iduće goruće pitanje, osim imena, o čemu bi nastavak mogao biti?!

“Nastavlja se tamo gdje je posljednji završio, ali onda idemo unatrag u vremenu. Sviđa mi se više nego priča iz originalnog filma. Volim antiheroje; gotovo svi moji filmovi su o antiherojima, uključujući ‘American Made.’”

Za sada se još ne zna puno o filmu, kao ni datum filma, jedino se znaju scenaristi Joe Shrapnel i Anna Waterhouse i da će ponovno glumiti Tom Cruise u filmu.

Veliki sam ljubitelj prvog dijela, pa s nestrpljenjem iščekujem nastavak.

Similar Posts