‘The Falcon & The Winter Soldier’ slika sa seta nas zadirkuje Wolverine negativcem!

‘The Falcon & The Winter Soldier’ slika sa seta nas zadirkuje Wolverine negativcem!

Nove slike sa snimanja The Falcon and the Winter Soldier serija ukazuju na to da bi ova nadolazeća Marvelova serija mogla uključivati poveznicu s Wolverineom.

The Falcon and the Winter Soldier spremni su da budu jedna od mnogih serija koje će se postaviti unutar Marvelovog Filmskog Svemira, a koji će se od sada odvijati i na velikom i na malom ekranu. Postavljena za premijeru ovog kolovoza na Disney Plusu, serija Anthony Mackiea i Sebastian Stana biti će presedan za MCU promjenom formata franšize. Međutim, serija možda uključuje ​​vezu s X-Men junakom Wolverineom.

Na fotografiji koju je dobio Murphy’s Multiverse (morate otići tamo pogledati), vidi se glumac na setu The Falcon i The Winter Soldier u biciklističkoj jakni s crvenom plamenom lubanje utisnutom na njega. Izvještaj dodaje kako u seriji postoji više biciklista koji nose iste sportske crne biciklističke jakne koje na sebi imaju crvenu plamenu lubanju. Neki su istakli da lubanja izgleda poput Wolverine negativca Oguna, jednog od najsmrtonosnijih neprijatelja mutanta. Sasvim je moguće da bi lubanja na stražnjem dijelu jakne mogla biti samo estetski izbor, ali treba napomenuti da članovi bicikla dolaze s mjesta na koje je Wolverine previše upoznat.

Čini se da su članovi biciklističke bande iz Madripoor seta serije. Za one koji ne znaju, Madripoor je ključno mjesto za X-Men, s izoliranim gradom-državom koji sada naizgled premošćuje jaz između MCU-a i svemira X-Men. The Falcon i The Winter Soldier već imaju glavnog negativca u Zemou kojeg glumi Daniel Brühl, ali ne bi bilo iznenađujuće kada bi ga vidjeli kako se udružuje s drugim zlikovcem. Samo će vrijeme reći hoće li se Anthony Mackie i Sebastian Stan boriti protiv Wolverine negativca, ali, ako je to slučaj, možemo zamisliti kako MCU doseže još više razine ludila.

Druge je zanimalo i ovo...