Zvijezde 'Game Of Thrones' serije žele objaviti snimljeni alternativni završetak "Uglavnom za zabavu"

Zvijezde ‘Game Of Thrones’ serije žele objaviti snimljeni alternativni završetak “Uglavnom za zabavu”

Nedavno je Tormund Giantsbane glumac Kristofer Hivju pričao na malom Game of Thrones ponovnom susretu glumaca, na kojem su također bili prisutni i Gwendoline Christie (Brienne of Tarth) i Isaac Hempstead Wright (Brandon “Bran” Stark). Metro, koji je pratio događaj, dobio je priliku slušati glumca Wildlinga, koji je otkrio da je snimljen dodatni završetak koji je napravljen kao zezancija:

“Mi smo snimili alternativni kraj. To je uglavnom bilo za zabavu, ali ne znam je li mi dopušteno pričati o tome. Neću ti reći! Ali bilo je zabavno.”

U razgovoru za TMZ, Tommen Baratheon glumac Dean-Charles Chapman je upitan o njegovom mišljenju o alternativnom kraju Game of Thrones serije. Kako njegov lik nije bio upleten u posljednju sezonu Game of Thrones, izjavio je da ne zna o čemu se radi, ali misli da bi to trebalo vidjeti neko izdanje:

“Da, zašto ne? Da, točno. Znam da rade spin-offove također, zato…”

Službeni završetak Game of Thrones – koji je barem djelomično u skladu sa završetkom koji je planiran za knjige, iako s nekim ključnim izmjenama – naišao je na veliku kontroverzu fanova, pa će možda još jedan završetak, čak i onaj napravljen u šali, pomoći zadovoljiti one koji su ostali razočarani kontroverznim finalom.

Želite li vidjeti alternativni kraj Game of Thrones serije?

Zvijezde Game of Thrones serije su Peter Dinklage kao Tyrion Lannister, Nikolaj Coster-Waldau kao Jaime Lannister, Lena Headey kao Cersei Lannister, Kit Harington kao Jon Snow, Emilia Clarke kao Daenerys Targaryen, Liam Cunningham kao Ser Davos Seaworth, Carice van Houten kao Melisandre, Rory McCann kao Sandor “The Hound” Clegane, Maisie Williams kao Arya Stark, Conleth Hill kao Varys, Alfie Allen kao Theon Greyjoy, John Bradley kao Samwell Tarly, Gwendoline Christie kao Brienne of Tarth, Kristofer Hivju kao Tormund Giantsbane, Isaac Hempstead Wright kao Bran Stark, Jerome Flynn kao Bronn, Iain Glen kao Jorah Mormont i Hannah Murray kao Gilly. Showrunneri serije su David Benioff i D. B. Weiss kroz svih osam sezona.

Sve sezone Game of Thrones serije su dostupne na HBO GO.

Ovdje još jednom, ako baš želite, možete vidjeti kako je to zaista završilo u originalnoj Game of Thrones seriji.

Similar Posts