Ekskluzivno: Stigao prvi video klip iz filma Star Wars: The Rise of Skywalker

Ekskluzivno: Stigao prvi video klip iz filma Star Wars: The Rise of Skywalker

Deveti i posljednji film u Skywalker Sagi, Star Wars: The Rise of Skywalker, napokon dolazi u kina za manje od mjesec dana, čime je okončan filmski niz koji je započeo prije više od četiri desetljeća. Ovaj posljednji ulazak u franšizu lako je jedan od najiščekivanijih filmova u povijesti, a postoji velika vjerojatnost da će rušiti neke kino rekorde tijekom svog prikazivanja, jer će obožavatelji željeti provesti što više vremena sa svojim voljenim likovima koji postoje unutar ovog svemira.

Iako je ostalo još nekoliko tjedana da vidimo konačni proizvod, Disney i Lucasfilm otkrili su radnju u obliku prvog video klipa iz filma Star Wars: The Rise of Skywalker

Svaki od trailera za The Rise of Skywalker sadržavao je malo snimaka iz scene u kojoj su glavni likovi u bijegu od grupe Stormtroopersa. Ovaj novi isječak prikazuje punih 30 sekundi te scene, a to možete provjeriti u videu iznad!

Veliki dio uzbuđenja oko Rise of Skywalker vjerojatno dolazi iz činjenice da je ovo posljednje putovanje koje će obožavatelji dobiti s većinom ovih likova. Film ne samo da završava trenutnu trilogiju Star Wars filmova, već nudi i zaključak izvorne trilogije koja je započela 1977. godine.

Službeni sinopsis filma Star Wars: The Rise of Skywalker glasi:

“Lucasfilm i redatelj J.J. Abrams ponovno udružuju snage kako bi odveli gledatelje na epsko putovanje u daleku, daleku galaksiju filmom Star Wars: The Rise of Skywalker, velikim završetkom prvobitne Skywalker sage, gdje će se nove legende roditi, a finalna bitka za slobodu tek počinje. Star Wars: The Rise of Skywalker dolazi u kina diljem Amerike 20. studenog.”

Zvijezde filma Star Wars: The Rise of Skywalker su Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, Billie Lourd, Naomi Ackie, Richard E. Grant, Keri Russell, Mark Hamill, Anthony Daniels, Billy Dee Williams i Carrie Fisher.

Star Wars: The Rise of Skywalker u kinima starta 20. prosinca ove godine.

Similar Posts