Amazon razvija Event Horizon SF horor seriju

‘Event Horizon’ dolazi na Scream Factory Blu-ray, traže se nikad viđene scene

Scream Factory je danas najavio da Paul W.S. Andersonov fanovima omiljeni 1997. svemirski horor film Event Horizon dolazi na Collector’s Edition Blu-ray ove jeseni!

Ova “povećano i definitivno Blu-Ray izdanje” izlazi 29. rujna ove godine.

“Imajte na umu da bi se datum mogao promijeniti jer još uvijek doživljavamo domino efekt iz COVID situacije – što je uzrokovalo brojna kašnjenja za ranije izdanje u našem rasporedu, kao što ste vidjeli”, objavila je kompanija na Facebooku. “Potrudit ćemo se da ovaj datum zadržimo naravno, ali još uvijek smo u vremenu bez presedana u kojem je pristup talentu za dodavanje ili postavljanje filmskih prijenosa izazovniji nego što je bio prije. Cijenimo vaše razumijevanje sada i unaprijed i nadamo se da će doći do neke stabilizacije.”

“Novi dodaci su u tijeku i bit će objavljeni naknadno”, dodaje Scream Factory. “Danas možemo potvrditi da radimo novi 4K pregled filma! Kao i za sve dodatne snimke koje se detaljno ispituju (osim onoga što je prikazano u prethodnim izdanjima), proučavamo ih najbolje što možemo. Pozdravljamo bilo kakve informacije koje imate za naše napore.”

Oni spominju jezive snimke “Redateljskog Reza” koje još uvijek nismo vidjeli, a koje bi u ovom trenutku mogle biti potpuno izgubljene. Ali naučili smo da nikada ne kažemo nikad.

Ako ih itko može pronaći, onda je to Scream Factory. Tako da se nadamo…

‘Event Horizon’ dolazi na Scream Factory Blu-ray, traže se nikad viđene scene

Druge je zanimalo i ovo...