Godzilla Vs. Kong će biti spektakularna bitka vjekova - stigao novi sinopsis filma

Godzilla vs. Kong novi sinopsis otkriva epski rat… i samo jednog pobjednika!

Puno je iščekivanja oko puštanja Godzilla vs. Kong, a sada je otkriven mogući novi sinopsis koji izaziva epski rat između titularnih Titana … s velikim posljedicama!

U Godzilla: King of the Monsters, ikonski Titan je zapravo postao “King of the Monsters.” Međutim, to je naslov koji se možda neće zadržati dugo ako se novootkriveni sinopsis za Godzilla vs. Kong pokaže istinit, jer on ukazuje na epsku bitku koja će imati samo jednog pobjednika.

Do sada su se fanovi pitali je li plan da se oni bore, a onda se ujedine, ali moguće je da se to ipak neće dogoditi.

Naravno, ima puno Titana s “kraljem” u svom imenu, ali čini se da će taj naslov konačno dobiti ili Godzilla ili Kong kad se (nadamo se) sukobe na velikom platnu kasnije ove godine.

“Kada gigantski Kong upoznaje nezaustavljivog Godzillu,” piše u sinopsisu, “svijet promatra kako bi vidio koji će od njih postati kralj čudovišta.” Sada, trebamo napomenuti da Godzilla nikad nije bilo poznat kao “King Godzilla”, dok je Kong poznat kao “King Kong”.

Je li to mogući spojler tko će na kraju pobijediti u ovoj bitci? Možda, ali je još uvijek prilično nejasan opis, pa ne možemo sa sigurnošću reći. Međutim, bez ikakvog znaka najave za Godzilla vs. Kong, još uvijek smo u mraku što očekivati ​​od izdanja s Adamom Wingardom.

Uz malo sreće, to će se promijeniti kako se život počinje vraćati u normalu, ali trenutno je teško reći. Napokon, glasine i dalje traju kako će se ugurati u datum izlaska u svibnju 2021. koji je držao The Matrix 4.

Druge je zanimalo i ovo...