Supernatural zvijezda Jared Padalecki će biti Novi Walker, Teksaški Rendžer

Supernatural zvijezda Jared Padalecki će biti Novi Walker, Teksaški Rendžer

Nakon što je otprilike 100 godina lovio demone i borio se s duhovima, Supernatural zvijezda Jared Padalecki spreman je uči u koštac sa znatno većim izazovom: uči u čizme Chuck Norrisa i njegovog Walkera, Teksaškog Rendžera, u novom rebootu TV serije iz 1990tih.

Anna Fricke razvija novi pogled na seriju, u kojoj ćemo vidjeti Padaleckog kao Cordella Walkera, muškarca koji traži povratak svojoj obitelji dok istražuje zločine u najelitnijoj državnoj jedinici. Naš slomljeni udovac i otac dvojice vraća se u Austin nakon što je dvije godine bio na tajnom zadatku visokog profila – samo kako bi saznao da ima još više posla za napraviti kod kuće.

CBS TV Studios će producirati seriju, koja tek mora pronaći tko će ju prikazivati diljem Amerike. Kao glavni kandidat se pokazuje CW, koji je bio dom seriji Supernatural tijekom njezinog cijelog prikazivanja i smatra Padaleckog svojom velikom zvijezdom.

Ovaj novi projekt je za sada nazvan samo Walker, a bit će reboot serije Walker, Teksaški Rendžer koja je išla od 1993. do 2001. godine, a u kojoj je glavnu ulogu imao legendarni Chuck Norris kao Cordell Walker.

Možemo li se nadati Jensenu Acklesu u nekoj cameo ulozi?

Similar Posts