Jonah Hill u razgovorima da se pridruži Matt Reevesovom The Batman filmu

Jonah Hill u razgovorima da se pridruži Matt Reevesovom The Batman filmu

Ovo nam dolazi odmah nakon vijesti da je Jeffrey Wright (Westworld) u razgovorima za ulogu Načelnika Gordona u Matt Reeveseovom The Batman filmu, a dolazi iz Variety koji izvještava da je Jonah Hill u razgovorima pridružiti se ekipi za ulogu koja se trenutno drži u tajnosti.

Prema izvorima iz Variety, producenti su željeli Jonah Hilla za The Batman film već neko vrijeme, ali su pričekali s izborom bilo kojih drugih uloga dok nisu pronašli glumca za Batmana. S Robertom Pattinsonom koji će glumit Batmana/Bruce Waynea, ostatak glumačke postave se napokon može početi popunjavati. Jonah Hillov dogovor još nije do kraja postignut tako da i dalje postoji mogućnost da do njega ni ne dođe, ali čini se da su obje strane više nego zainteresirane da se to ostvari.

Što se tiče toga koga će Jonah Hill glumiti u The Batman filmu, to je za sada nepoznato i možda čak još nije ni odlučeno, ali Colliderov Jeff Sneider čini se da misli kako će on glumiti The Riddlera.

Jonah Hilla smo mogli gledati ranije ove godine u filmu The Beach Bum nasuprot Matthew McConaugheyju, ali se također okušao i iza kamere pišući scenarij, režirajući i producirajući MID90S film. U karijeri je dva puta nominiran za Oscara, a neke od njegovih najpoznatijih uloga su one u filmovima Superbad, Moneyball, The Wolf of Wall Street, 21 Jump Street i mnoge druge.

Za sada još nema točnog datuma početka produkcije Tha Batman filma, ali očekuje se da bude negdje pred kraj 2019. godine ili početkom 2020. kako bi bio spreman za dolazak u kina 25. lipnja 2021. godine.

Što mislite, je li Jonah Hill dobar izbor za The Riddlera, ako se tako pokaže?

Similar Posts