Avengers: Endgame bi mogao trajati 3 sata

Redatelji Avengers: Endgame filma, Anthony i Joe Russo, ponovno izjavljuju da bi film mogao trajati tri sata!

Montažni rez filma obično se smanjuje prije nego dođe u kina, s kinematografskim rezom koji je obično pojednostavljeni rez. Avengers: Endgame redatelji Anthony i Joe Russo prije su nas već zadirkivali da bi film mogao trajati tri sata, a nedavno su za Collider ponovili te svoje sumnje.

“Mislim da studio želi dobiti najbolju priču. Trenutno, mislimo da se film dobro odvija i imali smo sjajne odgovore od naše testne publike i osjećamo se vrlo dobro s filmom ovakvim kakav je,” Joe Russo je otkrio. “Mi i dalje radimo na filmu. Mi još nismo završili s tim. Ponavljam, ovo je kulminacija 22 filma, to je jako puno priče za ispričati. Emocije su suštinski dio toga za nas. Kada morate ispričati stvarno kompliciranu priču i želite snažne emocionalne trenutke s likovima, to samo zahtijeva veliku količinu uloženog truda i vremena.”

Najkraći filmovi u Marvel Filmskom Svemiru su The Incredible Hulk i Thor: The Dark World, oba traju oko sat i 52 minute. Najduži film je očekivano Avengers: Infinity War, koji traje dva sata i 40 minuta. Prosječna duljina filmova polako se povećavala od Iron Man-a 2008. godine, dok su najduži filmovi bila velika okupljanja poput Avengers filmova i Captain America: Civil War.

S obzirom na prirodu nadolazećeg filma, Russo je potvrdio, “Ovo se osobito osjeća kao film vrijedan tri sata.”

Redatelji su već obavijestili fanove o razvoju u prosincu, zadirkivajući da bi ovaj projekt mogao biti najduži u MCU.

“Postoji velika mogućnost da će ovaj film biti oko tri sata,” Joe Russo je priznao za Empire Magazine. “To je veliki film s puno priče.”

Rani izvještaji o vremenu filma obično se uzimaju sa zadrškom, zato što te brojke obično sadržavaju uključivanje svake scene koja je snimljena. S tim posljednjim komentarima oko Avengers: Endgame koji dolaze šest tjedana nakon prvotnih izjava redatelja o dužini filma, čini se kako film neće imati značajnije rezove u narednim mjesecima do njegovog izlaska. Čak i sa znatnim editiranjima, nećemo se iznenaditi ako film bude dulji od Infinity Wara.

Avengers: Endgame dolazi u kina 26. travnja.

Similar Posts