Gal Gadot službeno postaje Hedy Lamarr u biografskoj mini-seriji

Gal Gadot službeno postaje Hedy Lamarr u biografskoj mini-seriji

Još prošle jeseni su se pojavile informacije vezane za Gal Gadot i njezinu ulogu u nadolazećoj biografskoj mini-seriji o životu glumice Hedy Lamarr, a sada je i službeno potvrđeno da je serija u izradi i da će Gal glumiti naslovnu ulogu.

Uz to što glumi stripovsku Wonder Woman, Gal će se uskoro upustiti u ulogu i jedne stvarne Wonder Woman, Hedy Lamarr o čijem će životu Showtime snimiti mini-seriju. Ovo će biti prvi put da će Gal glumiti lika koji se bazira na stvarnoj osobi.

Serija će pratiti život i rad Hedy Lamarr u zlatnom dobu Hollywooda tijekom sredine prošloga stoljeća. Serija još uvijek nema službeni naslov, ali kao scenaristica je najavljena Sarah Treem, koja će također biti i izvršna producentica. Prema EW-u, serija će također kroz život i karijeru Hedy Lamarr prikazati i uspon i pad feminizma u Americi tijekom zlatnog doba Hollywooda i Drugog svjetskog rata. Fabula serije će započeti kada je Hedy emigrirala u SAD 1938., a tamo je nastavila graditi karijeru glumice koju je već bila započela u rodnoj Austriji. Hedy je u Hollywoodu izgradila karijeru prestižne glumice te je dobila i titulu najljepše žene na svijetu. Radila je i sa tadašnjim poznatim glumcima Judy Garland, Clark Gable, Spencer Tracy, i Lana Turner. Osim što je bila i prestižna glumica, Hedy je bila i izumiteljica, a o njezinom izumiteljskom radu je dovoljno reći da je 9. studenog, na njezin rođendan, međunarodni dan izumitelja. Više o njezinom životu možete pročitati na donjem linku:

Povezano: Gal Gadot kao Hedy Lamarr u biografskoj mini-seriji

Šefica Showtime-a, Jana Winograde, seriju je najavila ovim riječima:

Život Hedy Lamarr bio je zaista fascinantan. Stajala je na čelu mnogih pitanja koja danas izazivaju žene i naše društvo. U Gal Gadot smo pronašli glumicu koja je prikazivala duboko složen Hedyin karakter. A s nagrađivanim talentom Sarah Treem i Warren Littlefield, ovo će biti posebna serija.

Gal će započeti rad na ovom projektu nakon što završi sa nadolazećim filmovima Death on the Nile Red Notice. Nije još poznato kada će serija ugledati svijetlo dana.

Similar Posts