Pogledajte kako The Witcher zvijezda Henry Cavill objašnjava svoj mač i 'Battle of Blaviken'

Pogledajte kako The Witcher zvijezda Henry Cavill objašnjava svoj mač i ‘Battle of Blaviken’

Henry Cavill, zvijezda serije “The Witcher,” potvrdio je da postoji veza između mača njegova lika Geralta i Renfri. Netflixov The Witcher je fantastična serija koja prati Geralt of Rivera, vještca koji svoje vještine kao mačevalac i svoje čarobne sposobnosti koristi za lov na čudovišta. Njegov se život ubrzo zakomplicira jer otkriva da se njegova sudbina ispreplela s mladom princezom i moćnom čarobnicom. Serija je postala veliki hit i usprkos podijeljenim kritikama postala je jedna od najpopularnijih Netflixovih serija.

U seriji, Renfri je prokleta bivša princeza koju lovi čarobnjak po imenu Stregobor, jer vjeruje da joj je prirođeno zlo zbog okolnosti rođenja. Kad Renfri pokuša odmazdom ubiti Stregobora, Geralt i Renfri se bore, a Geralt je kobno rani. Kako vrijeme prolazi, Geralt aktivno pokušava činiti dobro i izbjegavati sukobe kada može, ali zna da zlo često ima načina da ga pronađe.

  • Povezano: Netflix najavio The Witcher: Nightmare of the Wolf film

Netflix je objavljivao nekoliko videozapisa s ciljem promocije The Witcher u posljednje vrijeme. U videu koji je na Twitteru objavio NXOnNetflix, račun posvećen “geekovskim” sadržajima na Netflixu, Henry Cavill objašnjava zašto je Geraltov mač tako jedinstven. Jedan od razloga je taj što njegov mač sadrži broš u vlasništvu Renfri. Prema Cavillu, Geralt je u dršku mača dodao broš od Renfri kao podsjetnik da se “ne bi trebao miješati u poslove ljudi, jer oni uvijek dovode do njegove osobne boli.” Pogledajte videozapis s Cavillom u nastavku:

Cavill se detaljnije pozabavio upotrebom Geraltovih mačeva unutar serije. Geraltov primarni mač izrađen je od meteorita i koristi se za ubijanje i čudovišta i ljudi. Geraltov srebrni mač koristi se isključivo za ubijanje čudovišta, a obično ga drži na svom konju, Roachu.

Cavill je također raspravljao o korištenju mača iz zakulisne perspektive, objašnjavajući njegovu uporabu u scenama borbe The Witcher serije. Ovisno o načinu scenografije, gumeni mačevi se ponekad koriste kako bi se povećala sigurnost tijekom snimanja. Drugi se put upotrebljavaju mačevi koji uključuju samo navlaku, tako da se CGI i drugi posebni efekti mogu pravilno dodati sceni.

Također je u drugom video zapisu u detalje objasnio Battle of Blaviken, što možete vidjeti ispod:

Druga sezona serije The Witcher dolazi 2021. godine.

 

Similar Posts