Michael B. Jordan će glumiti u novom Matrix filmu?

Michael B. Jordan će glumiti u novom Matrix filmu?

Priprema li se Michael B. Jordan pridružiti Matrix franšizi? Prema novoj glasini, filmu se pridružuje on i redateljica Lana Wachowski. Prije nekoliko tjedana, John Wick 3 redatelj Chad Stahelski je rekao da će se oboje Wachowskih pridružiti režiji The Matrix 4 filma, ali njegov predstavnik se kasnije oglasio i rekao da je Chad govorio hipotetički, ostavljajući nade mnogim fanovima franšize. Warner Bros. razvija Matrix projekt posljednjih godinu dana, koji bi potencijalno mogao biti reboot.

Navodno će u novom Matrix filmu glumiti Michael B. Jordan dok će ga režirati Lana Wachowski pod radnim nazivom “Project Ice Cream.” Prema glasinama, navodni film je u aktivnom razvoju i spreman započeti snimanje u Čikagu u bliskoj budućnosti. Zak Penn je navodno nedavno završio skriptu, što je pronašlo svoj put u vijesti ranije. Bitno je naglasiti da nitko u Warner Bros. nije službeno potvrdio projekt.

Michael B. Jordan će glumiti u novom Matrix filmu?

Ovo nije prvi puta da je Michael B. Jordanovo ime povezano s The Matrix franšizom. Njegovo ime je spomenuto već 2017. godine. U vrijeme kada je Jordanovo ime prvi puta spominjano, Wachowski nisu bili umiješani. Međutim, čini se da su se stvari promijenile u posljednje dvije godine s Lana Wachowski koja bi se mogla vratiti režirati. Wachowski su napisali scenarij i režirali originalne filmove i promijenili akcijski žanr zauvijek, stvorivši novi stil u procesu. Studio nije imao velike nade za prvi nastavak u vrijeme objavljivanja 1999. godine, ali je na kraju postao senzacija na kino blagajnama.

Što se tiče Keanu Reevesa, koji je glumio u originalnim Matrix filmovima, on je izrazio želju vratiti se franšizi, ali samo ako će Wachowski režirati. Sad s glasinama o vraćanju Lane Wachowski, glasine o Reevesovom povratku će vrlo vjerojatno započeti. Međutim, Reeves je posljednjih godina vrlo zaposlen glumac. Uz to, nije još poznato hoće li ovaj novi film biti The Matrix 4 ili neki sasvim novi reboot franšize. Bez obzira na to, fanovi su spremni vidjeti kako se priča nastavlja na neki način.

The Matrix (1999)

Chad Stahelski je radio kao koordinator kaskadera na originalnim Matrix filmovima i rekao da bi se u trenutku vratio. Redatelj tvrdi da bi ostavio što god radi i u trenutku se vratio pomoći Wachowskima. Možda ćemo ih sve vidjeti kako se vrate, a možda i ne. Warner Bros. nastavlja raditi na projektu iza kulisa i nije potpuno jasno tko će biti uključen u to na kraju. Za sada moramo samo vidjeti hoće li uskoro započeti produkcija u Čikagu.

Druge je zanimalo i ovo...