Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Novosti

Guardians of the Galaxy Vol. 3 – Novosti

James Gunn, redatelj i scenarist prva dva Guardians of the Galaxy filma, nam donosi novosti, o novom, trećem Guardians of the Galaxy dijelu. 

Dok većina MCU ljubitelja gleda prema novim Thor: Ragnarok i Avengers: Infinity War filmovima, redatelj James Gunn je ovdje kako bi nas uvjerio da snažno radi na izradi skripte za Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 - Novosti

Obećao je da će završiti trilogiju, koju je započeo 2014 godine, Gunn se vraća za još jednu avanturu Star-Lord, Gamora i ostale ekipe. S ovogodišnjim Guardians of the Galaxy Vol. 2, koji je osvojio kino blagajne, nade su da će treću dio uskoro stići. Guardians of the Galaxy Vol. 3 najvjerojatnije neće stići prije 2020 godine, ali Gunn nas je izvijestio kako stoji s tim projektom.

Na Instagram, redatelj nas je zadirkivao statusom Guardians of the Galaxy Vol. 3 tijekom ispijanja iz Groot šalice. Interesantno, fanovi trebaju obratiti pažnju na dio u kojem kaže da trenutno dotjeruje prvu skicu od oko 70 stranica:

Očekuje se da se Chris Pratt, Dave Bautista i Zoe Saldana vrate u Guardians of the Galaxy Vol. 3, ali se ne zna tko će se još vratiti. S obzirom na to da je Pom Klementieff, Mantis, postala vrlo popularna nakon Vol. 2, za očekivati je da će se vratiti još jednom, ali Gunn je ostao zatvorenih usta oko toga hoće li se originalni Guardiansi okupiti još jednom. Sylvester Stallone je glumio Stakar Ogord, uz druga poznata lica, poput, Michelle Yeoh, Ving Rhames, pa čak i Miley Cyrus, hoćemo li i njih vidjeti, samo će vrijeme pokazati.

Uz to, s obzirom na to da će Guardiansi igrati veliku ulogu u nadolazećem Infinity War filmu, a najvjerojatnije i Avengers 4, tko kaže da će se svi naši omiljeni, originalni, Guardiansi vratiti u jednom komadu? Kada je to rečeno, Gunn je već odabrao Adam Warlock kao glavnog negativca u sljedećem Guardians filmu, tako da gledatelji ipak znaju bar mali dio toga što očekivati. Adam Warlock je pokazan po završetku Guardians of the Galaxy Vol.2 filma, a Gunn je kasnije potvrdio da će umjetno napravljeni, savršeni, muškarac glumiti uz Elizabeth Debicki, Ayesha, koje će se isto vratiti.

Očekujemo od Guardians of the Galaxy Vol. 3 da humorom i glazbom prati prva dva, iskreno više prvi nego drug, ali hoće li to uspjeti morat ćemo ipak pričekati još par godina. Gunn ima veliki posao i odgovornost na svojim leđima, jer kažu da će Guardians of the Galaxy Vol. 3 otpočeti Fazu 4 u MCU. Pa onda nije loše da je skripta već skoro pa gotova.

Druge je zanimalo i ovo...