Christian Bale & Amy Adams - kao Dick and Lynne Cheney - prve slike

Christian Bale & Amy Adams – kao Dick and Lynne Cheney – prve slike

Christian Bale & Amy Adams su neprepoznatljivi kao Dick i Lynne Cheney u prvim slikama iz novog, još bez naziva, Dick Cheney filma. 

Redatelj novog filma je Adam McKay koji se proslavio komedijama poput Anchorman, Talladega Nights i Step Brothers, a probio se velikim drama filmom The Big Short i osvojio Oscara za Najbolje adaptirani scenarij. To je iskoristio kako bi krenuo snimati novi Dick Cheney film, najsnažnijem zamjeniku predsjednika u povijesti, a i izabrao je odličnu glumačku postavu za taj film, ali poprilično ne očekivano, u nastavku ćete vidjeti zašto.

Christian Bale & Amy Adams - kao Dick and Lynne Cheney - prve slike
Pravi Dick Cheney

Mada smo već svašta vidjeli od kameleona Balea i ne sumnjamo da će odlično odglumiti Dick Cheney, bilo ga je poprilično čudno vidjeti s takvom šminkom. Glumac se udebljao kako bi bio vjerniji ulozi Cheney, a u kombinaciji s kosom i šminkom sličnost je nevjerojatna. Isto se može reći i za Amy Adams koja se transformirala u Cheneyevu ženu Lynne Cheney i zaista ne možemo dočekati vidjeti ih na ekranima.

Kada vidite ove slike sigurno će vas zanimati i kako su se drugi glumci transformirali. Steve Carell će glumiti tajnika obrane Donald Rumsfeld, Tyler Perry je Colin Powell, Allison Pill je kćerka Dick i Lynne, Mary Cheney, a Sam Rockwell je Predsjednik George W. Bush.

Film još nema datum izlaska i tek je počeo produkciju, ali možete očekivati da će doći prije dodjeli nagradi sljedeće godine, a za očekivati je da će Annapurna Pictures pustiti film u kina negdje u jesen, kada većinom dolaze filmovi za Oscara.

Do tada pogledajte ove slike fantastičnih transformacija, zaista ih je teško za prepoznati.

Similar Posts