Fantastic Beasts 2 - nova slika povezuje sa Sorcerer’s Stone

Fantastic Beasts 2 – nova slika povezuje sa Sorcerer’s Stone

Postojanje Nicholas Flamel i njegovog Philosopher’s Stone u Fantastic Beasts and Where to Find Them 2, je upravo prikazano i gotovo sigurno potvrđeno, ovom, novom slikom.

Prvi Fantastic Beasts film je odveo publiku izvan poznate Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, prateći veliku priču o Magizoologist Newt Scamander u 1920′ New York.

Fantastic Beasts 2 - nova slika povezuje sa Sorcerer’s Stone

U nadolazećem nastavku, Rowling, koja je scenarist filma, vodi naše likove u novu avanturu, ovog puta u Pariz, Francuska. Ovog puta, jedan od fanovima najdražih likova, Albus Dumbledore, će igrati veliku ulogu u filmu, a glumit će ga Jude Law. Dumbledore nije jedina poveznica s originalnom Harry Potter serijom filmova.

Profili na društvenim mrežama, odgovornim za Fantastic Beasts su objavili novu sliku, na kojoj se nalazi kožna, ornamentima ukrašena knjiga (ili kovčeg). Na njemu je zakačena lokot s inicijalima “NF”. Običnim gledateljima NF će biti nepoznanica, ali velikim ljubiteljima serijala poveznica je očita: Nicholas Flamel, alkemičar koji je postao besmrtan uz pomoć Sorcerer’s Stone.

Brontis Jodorowsky je nedavno najavljen za ulogu Flamel, ali vrlo malo informacija je poznato o njegovom djelu u filmu. Što se tiče samog lika: Flamel i Dumbledore su bili prisni prijatelji, tako da je sasvim normalno da se on pojavi tijekom Albusovih ranih godina kao čarobnjaka. Ova slika prikazuje poveznicu s Kamenom, ali i najavljuje druge tajne – što je još naučio u svojih pola tisućljeća? Ako znamo da je Lord Voldemort tražio kamen zbog besmrtnosti, moguće je da Gellert Grindelwald – Dumbledorev stari prijatelj i najveći neprijatelj, kao i Fantastic Beasts glavni negativac – će biti isto za njim.

Treba i spomenuti da Sorcerer’s Stone usput ima i moć pretvorbe bilo kojeg metala u zlato. Radnje filma je još u izradi, ali će te mogućnosti sigurno biti interesantne, kako starim, tako i novim neprijateljima.

S obzirom na to da je snimanje još u tijeku, sigurno ćemo uskoro dobivati novih informacija o Fantastic Beasts 2, a nadamo se uskoro i poglede na nove likove.

Druge je zanimalo i ovo...