Magnum P.I. - bi mogao dobiti reboot

Magnum P.I. – bi mogao dobiti reboot

Magnum P.I. bi mogao dobiti televizijski reboot, koje bi vratilo seriju na njegovu originalnu TV mrežu. 

CBS pokušava vratiti jednu od njihovih voljenih serija i već su podijelili pozamašni pilot-produkcijski program, za policijsku dramu, koji bi mogao napraviti novu seriju stvarnošću. Naravno još je dugačak put dok ovaj reboot zaživi, ali ono što smo za sada saznali izgleda obećavajuće.

Magnum P.I. - bi mogao dobiti reboot

THR donosi da su Peter Lenkov i Eric Guggenheim zaduženi za pisanje skripte za novi Magnum P.I reboot. Ako vam ta imena zvuče poznato, to je zato što su oboje iza reboot CBS serije, Hawaii 5-0. Lenkov je zadužen i za MacGyver reboot, tako da je suvišno za reći da je ovaj reboot u dobrim i iskusnim rukama. Ova potencijalna serija bi trebala imati producente serije The Blacklist, John Davis i John Fox, kao izvršne producente, a možda bi njihov utjecaj pomogao oblikovati ono što je najavljeno kao nadogradnja originalne priče serije.

Pilot serije će pratiti bivšeg Navy Seal Thomas Magnum, koji nakon što se vrača kući iz Afghanistana, odlučio je koristiti svoje vojne sposobnosti kako bi postao privatni istražitelj. Osim zamjene gdje je Magnum služio, Afghanistan umjesto Vietnama, vrlo malo se promijenilo u priči Magnum P.I. To se razlikuje od projekta kojeg je ABC htio napraviti prije godinu dana, s pričom fokusiranom na Magnumovu kćer Lily.

S Thomas Magnum kao zvijezdom serije i Tom Selleck kao djelom CBS obitelji, moramo se zapitati hoće li se glumac pojaviti u seriji i u kojem kapacitetu, ako do serije uopće i dođe. S promijenjenom pričom lika, kako bi više odgovarala modernom dobu, čini se poprilično nevjerojatno da bi Selleck (koji trenutno glumi u CBS Blue Bloods) reprizirao svoju ulogu, bez obzira na to što su mu brkovi i dalje u vrhunskom stanju. Pronalazak novog Thomas Magnuma koji je tako sjajan kao što je Selleck bio onda neće biti lagan zadatak, ali ako CBS to nekako uspije, ovaj projekt bi mogao dobiti zeleno svijetlo vrlo brzo.

Pošto je ovaj Magnum P.I reboot tek u početnim stadijima izrade pilota, ne zna se još hoće li taj projekt i postati serija, ali mi ćemo sve to popratiti. Ako dobije zeleno svijetlo, bit će još jedna dobra vijest koju je dobio Peter Lenklov u zadnjih tjedan dana, s obzirom na to da je njegova serija Salvation obnovljena za drugu sezonu (zaista ne znam zašto).

Druge je zanimalo i ovo...