George R.R. Martin kaže da su 3 ‘Game Of Thrones’ Spinoff serije u izradi

George R.R. Martin kaže da su 3 ‘Game Of Thrones’ Spinoff serije u izradi

Autor knjige Song of Ice & Fire, George RR Martin, otkriva da su tri Game of Thrones spin-off serije u izradi. Slično kao što je Avengers Infinity Saga došla svom kraju, HBO originalna Game of Thrones serija će uskoro doći do svog Endgame, a time će se završiti osam godina pričanja priče. Autor George RR Martin sada izjavljuje da su tri Game of Thrones spin-off serije već u izradi.

“O i što se tiče televizije, ne vjerujte svemu što pročitate. Internetski izvori su notorno nepouzdani. Mi smo imali pet GAME OF THRONES nasljednika serije u razvoju (ja ne volim termin ‘spin-off’) kod HBO, a tri od njih se i dalje razvijaju dobro. Jedan kojeg ja ne bi smio nazivati THE LONG NIGHT će započeti snimanje kasnije ove godine, a druge dvije serije za sada su u fazi skripte, ali se približavaju kraju. O čemu se one rade? To vam ne mogu reći. Ali, možda bi neki od vas trebali uzeti svoju kopiju knjige FIRE & BLOOD i stvoriti neke svoje teorije.”

George R.R. Martin kaže da su 3 ‘Game Of Thrones’ Spinoff serije u izradi

Poruku od Georgea RR Martina fanovi su glasno i jasno primili. Jedna serija će se uskoro započeti snimati, dok su druge dvije u fazi skripte.

Fire & Blood je fantazijska knjiga američkog pisca George R. R. Martina. To je potpuna povijest kuće Targaryen, obitelji iz njegove serije Pjesma leda i vatre. Iako je prvotno (2013.) planiran za objavljivanje nakon završetka serije, Martin je objavio svoju namjeru da objavi povijest u dva sveska jer je materijal prevelik. Prvi svezak objavljen je 20. studenog 2018. godine.

Otkrivajući događaji koji su doveli do A Song of Ice and Fire, Fire and Blood je prvi svezak definitivne dvodijelne povijesti Targaryensa u Westerosu. Otkrivajući dugo zakopane tajne i neizrecivo dugotrajno neprijateljstvo, postavlja scenu za serijalni zaključak, The Winds of Winter.

George R.R. Martin kaže da su 3 ‘Game Of Thrones’ Spinoff serije u izradi

300 godina prije događaja A Song of Ice and Fire, davno prije raskola koji su sukobili kuće Westerosa, jedna je kuća vladala vrhovno i nepopustljivo. Kuća Targaryen, kuća posljednjih preostalih vladara zmajeva.

Nakon što su preživjeli sudbinu Valyrije, Targaryeni su se etablirali na Dragonstoneu. Ovaj svezak prati njihovu legendarnu lozu od Aegona Osvajača do krvavog Plesa Zmajeva; građanski rat koji je ostavio Aegona II i njegovu polusestru Rhaenyru u žestokom sukobu za prijestolje svoga oca, gotovo zauvijek izbrisavši dinastiju Targaryen.

Što mislite o tome da HBO i George R.R. Martin produciraju čak tri nove Game of Thrones serije? Napišite nam koje priče bi voljeli vidjeti u njima.

Similar Posts