Stephen King - ‘Mr. Mercedes’ serija obnovljena za drugu sezonu

Stephen King – ‘Mr. Mercedes’ serija obnovljena za drugu sezonu

Nova serija prema knjigama Stephen Kinga ‘Mr. Mercedes’ obnovljena je za drugu sezonu, a ostale je još jedna epizode, koja dolazi danas, od prve sezone. Ako do sada niste, a imate vremena, brzo odite pogledati ovu odličnu seriju.

‘Mr. Mercedes’ je još jedna u nizu adaptacija prema knjigama Stephen Kinga. Druga sezona će se bazirati na Bill Hodges Trilogiji, koja uključuje knjige, “Mr. Mercedes,” “Finders Keepers” i “End of Watch.” David E. Kelley se vrača pisati skriptu za drugu sezonu, zajedno s Jack Bender koji se vrača kao redatelj. King, Kelley i Bender će i dalje biti izvršni producenti serije, dok će se Dennis Lehane vratiti kao scenarist serije. Seriju je proizvela Sonar Entertainment. Produkcija 10 epizoda, po jedan sat, treba započeti u veljači 2018 godine.

Sezona 1 “Mr. Mercedes” pratila je poremećenog ubojicu Brady Hartsfield (Harry Treadaway) koji izaziva umirovljenog policijskog detektiva Bill Hodges (Brendan Gleeson) serijama jezivih pisama i emailova, primoravajući umirovljenog policajca da pokrene privatnu, potencijalno ne dopuštenu, istragu kako bi doveo ubojicu pravdi, prije nego opet počne ubijati.

Stephen King - ‘Mr. Mercedes’ serija obnovljena za drugu sezonu

“Oduševljeni smo da je prva sezona ‘Mr. Mercedes’ naišla na tako široku publiku,” izjavio je Christopher Long, glavni iz the Audience Network. “David E. Kelley, Jack Bender, Dennis Lehane i Sonar su napravili odličan posao oko serije, koja veliča originalni posao od Stephen King. Oduševljeni smo što možemo napraviti drugu sezonu s tom istom, fantastičnom, ekipom.”

Serija je odlično prihvaćena od strane kritike, i trenutno na Rotten Tomatoes, drži odličnih 85% ocjena odobrenja.

“Mr. Mercedes je knjiga Stephen Kinga o čudovištima, više unutar njegovih likova, nego izvana,” izjavio je Bender. “Izrazito smo zadovoljni što smo uspjeli privući takvu odličnu glumačku ekipu, koju predvode Brendan Gleeson i Harry Treadaway, kako bi doveli ove grešne, kompleksne likove u život. Zajedno s Sonar i AT&T, s odličnom skriptom i našom talentiranom ekipom u Charleston, vrlo sam sretan što možemo nastaviti pričati ovu priču.”

Ako još niste imali priliku gledati ovu seriju, serija je detektivska, misterija, triler priča, odlične radnje i fantastičnih likova i glumaca. Ako je to nešto što volite, a tko ne bi volio, obavezno je pogledajte. Nisam baš sto posto siguran, ali vrlo vjerojatno je druga sezona i druga knjiga, “Finders Keepers”, a to znači i druga priča. I dalje su isti glavni likovi u seriji, ali prvi slučaj (prva knjiga “Mr. Mercedes”) je završen.

Uskoro možete očekivati i recenziju prve sezone.

Similar Posts