Gal Gadot se vratila na snimanje filma 'Red Notice' i pritom poslala jasnu poruku

Gal Gadot se vratila na snimanje filma ‘Red Notice’ i pritom poslala jasnu poruku

Gal Gadot, izraelska glumica i bivša misica koja u Hollywoodu već godinama uživa status mega zvijezde zahvaljujući ulogama u blockbuster naslovima kao Fast & Furious Wonder Woman, objavila je na twitteru da se vratila na set njezinog nadolazećeg filma Red Notice, naravno uz sve preventivne mjere koje su Hollywoodski studiji poduzeli kako bi zaštitili glumce i produkcijske timove od širenja zaraze koronavirusa.

Gal je objavila sliku sa testiranja koje je sad naravno postala obaveza prilikom svakog povratka na set, a u oči je upala i njezina majica sa natpisom Après Corona: Can’t wait for this shit to end. Što je svakako logično razmišljanje jer unatoč svim mjerama koje su studiji poduzeli kako bi nastavili s poslom, još uvijek prisutni koronavirus drži u šaci gotovo cijelu industriju zabave, što je posebno vidljivo u kino-naslovima od kojih su neki odgođeni i više puta (uključujući i film Wonder Woman 1984, u kojem također glumi Gal).

Dwayne Johnson najavio početak snimanja i prve detalje za film 'Red Notice'

Red Notice je film u Netflixovoj produkciji, što znači da će izaći direktno na streaming servis, ali i on je puno propatio jer snimanje užasno kasni (počelo je u krajem prvog mjeseca, trajalo možda mjesec  dana i onda je stopirano). Dwayne Johnson, koji uz Gal i Ryana Reynoldsa ima glavnu ulogu u filmu je početkom osmog mjeseca najavio nastavak snimanja, ali u međuvremenu se i on pokazao pozitivnim na koronavirus što samo dodatno zakompliciralo stvari. Ipak, Dwayne je prije par dana na instagramu objavio da ne sada zdrav, tako da bi nakon odrađene dvotjedne karantene i novog testiranja se mogao vratiti na posao.

Red Notice će biti najskuplji Netflixov film dosad, sa procijenjenim budžetom ‘teškim’ 130 milijuna dolara. Dwayne Johnson će glumiti Interpolovog agenta koji mora izvršiti Red Notice, odnosno nalog za uhićenje najveće svjetske krijumčarke umjetninama koju će glumiti Gal i najvećeg svjetskog prevaranta kojeg će glumiti Ryan. Film je najavljen kao akcijska komedija, a scenarist i redatelj je Rawson Marshall Thurber. Film još uvijek nema datuma izlaska, a i da ga ima, vjerojatno ne bi bio legitiman s obzirom da se kalendari izlazaka novih filmova mijenjaju gotovo svaki dan, bez obzira da li izlaze u kina ili na streaming servise.

Similar Posts