Jude Law priča o svojoj ulozi u filmu Captain Marvel!

Jude Law priča o svojoj ulozi u filmu Captain Marvel!

Jude Law priča o svojoj ulozi u filmu Captain Marvel i kako se čini on možda neće biti Mar-Vell!
U samo nekoliko dana sve što smo mislili o Captain Marvel filmu se promijenilo, od kada je Marvelov film ukrasio naslovnicu Entertainment Weekly i uz to, dugački članak je preokrenuo dosadašnja razmišljanja naglavce. Skoro od samog početka se vjerovalo da će Jude Law glumiti Walter Lawsona, lik iz stripova, koji se ispostavilo da je prikriveni Kree špijun imena Mar-Vell, koji će kasnije postati heroj imena Captain Marvel. Ali sada je to pod upitnikom, jer Marvel Studios ne želi otkriti ime Law lika.

Jude Law priča o svojoj ulozi u filmu Captain Marvel!
Walter Lawson / Mar-Vell (Jude Law) i Captain Marvel (Brie Larson)

Međutim, novi članak otkriva da je Lawov lik važna figura u Kree hijerarhiji. “On je pogonjen vjerovanjem u božansko vodstvo Kree ljudi,” Law je rekao. “Tako da je on gotovo pobožni ratnik – koji ne propitkuje, konzervativan, ali inspirativan.” Mi sada znamo da je taj lik vođa grupe naziva Starforce, opisane kao “SEAL Team Six u svemiru” koji uključuje lik iz naziva filma od Brie Larson, Zemljinog čovjeka Carol Danvers koja također posjeduje Kree DNA. Grupa također obuhvaća Lee Pace – Ronan the Accuser i Djimon Hounsou kao Korath the Pursuer, dva Kree ratnika koje smo upoznali u Guardians of the Galaxy iz 2014. godine, plus novi lik Minn-Erva, snajperista koju glumi Gemma Chan.

Jude Law priča o svojoj ulozi u filmu Captain Marvel!
Elitna vojna ekipa Starforce na Kree planetu Hala

Očigledno, barem prema ovoj slici, postoje barem još dva člana, Att-Lass kojeg glumi Algenis Perez Soto i Bron-Char kojeg glumi Rune Temte, ali čak i uz sve te likove bit će specijalna poveznica između lika kojeg glumi Law i Carol.

Law podrazumijeva da je to najviše zbog zabrinutosti njegovog lika oko toga koliko je Carol jaka:

“Ove nevjerojatne moći koje ima, on ih vidi kao nešto poput blagoslova i nešto što ona mora naučiti kako kontrolirati. To je dovoljan motiv, element učenja kontrole emocija i kako mudro koristiti moći .”

Larson je dodala da bi to moglo stvoriti neke tenzije s ostalim ‘čistim’ Kree:

“Tu će postojati mnogo između njih dvoje, što će stvoriti malo tenzija s ostatkom Starforce. Poput, ‘Zašto oni imaju specijalni odnos i zašto to nisam ja?'”

S Law koji ulazi u MCU, postoji mogućnost da će se ujediniti sa svojim kolegom iz ‘Sherlock Holmes’ filmova Robert Downey Jr. Iako RDJ nije dao Lawu nikakve specijalne savjete, on mu je pokušao objasniti kako je stvoriti Marvel entitet naspram drugih običnih filmova.

“On je očigledno imao odlično vrijeme praveći ove filmove. Pričao je o malo o tome kako [izgleda pravljenje Marvel filma] je smjestiti taj jedan mali djelić u veću sliku na koju netko drugi gleda i prepustiti se tome. Nije stvar u tome da razumiješ sve. Samo odradi svoj dio.”

Nakon toga je dodao:

“Činilo se kao interesantna ekipa za pridružiti se u njihovom interesantnom vremenu uzdizanja. Za mene je to interesantno igralište za raditi zato što odjednom imate filmaše koji traže humor i rad prema skriptama i likove, unutar infrastrukture koja je očigledno sposobna stvoriti nevjerojatan svemir i svjetove i specijalne efekte – dok i dalje ne smanjuju kreativnost redatelja.”

Marvel Studios predsjednik Kevin Feige je također imao nešto za dodati oko Law lika:

“On je netko kome smo se divili dugo vremena i htjeli smo mu pronaći ulogu u našim filmovima, a kako je sudbina radila u našu korist, njegova je uloga zaista izvanredna. On se zaista došao igrati.”

Captain Marvel se trenutno snima i dolazi u kina na Internacionalni Dan Žena, 08. ožujka 2019. godine.

Druge je zanimalo i ovo...