Planirani 'Justice League 2' bio bi u potpunosti smješten u post-apokaliptični Knightmare

Planirani ‘Justice League 2’ bio bi u potpunosti smješten u post-apokaliptični Knightmare

Budući da će Justice League Zacka Snydera napokon ugledati svjetlo dana, mnogi strastveni obožavatelji DC-a zapitali su se o redateljevim hipotetskim planovima za nastavak. #RestoreTheSnyderVerse zamijenio je prvotnu kampanju za objavljivanje Snyder Cuta, a mnogi se obožavatelji još uvijek nadaju da Snyder može nastaviti svoju viziju DC svemira.

IGN-ov Fan Fest nedavno je otkrio da će Snyder Cut završiti na masivnom cliffhangeru, potencijalno postavljajući nastavak.
Zack Snyder sada je bacio malo svjetla u vezi s tim što bi učinio s nastavkom, uz otkrivanje kako bi njegov novi rez za HBO Max doveo do Justice League 2.

Tijekom IGN-ovog Fan Festa, Zack Snyder razgovarao je o svojim idejama za JL 2, rekavši da bi njegov nastavak bio postavljen u Batmanovoj postapokaliptičnoj verziji Knightmare budućnosti koja se prvi put vidjela u Batman V Superman: Dawn of Justice.

Redatelj je također potvrdio da je Darkseidu namijenjeno da bude “negativac u nastavku”, premda je uvjeravao obožavatelje da je “definitivno u punom učinku u The Snyder Cut.”

Snyder Cut će debitirati 18. ožujka.

Similar Posts