Idris Elba negativac u ‘Hobbs and Shaw’ filmu, plus sve što znamo

Ako ste voljeli kemiju između likova koje glume Dwayne Johnson i Jason Statham u The Fate of the Furious, sigurno će vas zanimati sve informacije o nadolazećem ‘Hobbs and Shaw’ spin-off filmu, u kojem će negativca glumiti Idris Elba. 

Obojica glumaca su započela svoju karijeru u Fast and Furious serijalu kako neprijatelji naše originalne ekipe, ali su ubrzo postali veliki favoriti serije i vrlo vjerojatno će započeti novu seriju filmova, koja će biti odvojena od glavne ekipe koju predvodi Vin Diesel.

Hobbs and Shaw (što se i dalje pretpostavlja da je naziv filma) je nedavno započeo snimanje, a kako bi proslavili početak produkcije Johnson je objavio prvi pogled sa seta filma (iako on ne dolazi na početak snimanja još nekoliko tjedana). Pogledajte ovu fantastičnu crnu bijelu sliku Stathama, redatelja David Leitch (Deadpool 2) i nekih za franšizu tipičnih sportskih automobila.

Evo i sve drugo što znamo o nadolazećem Hobbs and Shaw filmu:

Ovo će biti o samo dvoje Fast and Furious likova? 

Da. Možda će biti cameo uloga od nekih drugih glumaca, ali ideja je da se fokusiraju na dva mišićava lika Luke Hobbs i Deckard Shaw.

Hoće li film biti samo svađanje i borba između Hobbs i Shaw?

To bi bilo jako loše, ali radnja će zapravo uključiti dvojicu neprijatelja – Hobbs, Američkog sigurnosnog agenta i Shaw, ubojitog plaćenika – koji preko volje iz nekog razloga rade zajedno. Klasična 48 Hrs. buddy cop situacija, kako se čini. Međutim, prema Dwayne Johnson, Shaw će dobiti prave batine od Hobbs.

Tko će još biti u filmu? 

I dok znamo da će Dwayne Johnson i Jason Statham reprizirati svoje uloge Hobbs i Shaw, također smo saznali da će im se pridružiti Vanessa Kirby (The Crown, Mission: Impossible – Fallout) Shawova sestra, agentica MI-5, te da će Idris Elba glumiti neku vrstu negativca.

Idris Elba negativac u 'Hobbs and Shaw' filmu, plus sve što znamo

Hoće li se Kirby dobro uklopiti u franšizu? 

Vanessa Kirby je najpoznatija po ulozi Princeze Margaret u Netflix seriji The Crown. Da, Fast and Furious filmovi i The Crown su potpuno drugi tip zabave, ali definitivno ima nekih preklapanja među njihovim fanovima. Kirby, koja je bila fantastična u biografskoj Britanskoj kraljevskoj seriji, je morala napustiti produkciju jer su svi likovi zamijenjeni njihovim starijim izvođačima.

A koji je bolji način za nastaviti karijeru i zamijeniti tu stisnutu ulogu, te ući u svijet brzih auta i žestokih antiheroja? Preko ljeta nam je već pokazala da se može nositi u takvim filmovima, kada je kao “The White Widow” u Mission: Impossible – Fallout izvela ludu vožnju motorom.

Prema Variety, ona glumi sestru od glavnog lika Shaw, što bi značilo da je ona sestra od Statham i Luke Evans, te kćerka od Helen Mirren. Još nije poznato hoće li se drugih dvoje iz Shaw obitelji pojaviti u filmu. Kirbiyeva Shaw, zanimljivo, je Britanska agentica, dok joj je ostatak obitelji kriminalci. Čudno!

Hoćemo li navijati protiv Idris Elba?

Zadnjih godina smo navikli gledati Idris Elba u herojskim ulogama, poput one u Thor: Ragnarok. Tako da je pomalo čudno čuti da će glumiti negativca u prvom spin-off filmu iz Fast and Furious serijala, prema Variety.

Pomalo ne tipično za ovaj trenutak u njegovoj karijeri, ali radujemo se vidjeti kojeg će negativca glumiti u ovom novom akcijskom triler filmu.

Tko je napisao ovaj ludi, ali privlačni spin-off? 

Chris Morgan, koji je pisao scenarije za sve Fast and Furious filmove nakon trećeg (Toyko Drift). Tako da ne treba očekivati išta drugačije nego na što smo navikli u posljednjim Fast and Furious filmovima.

Tko će režirati Hobbs and Shaw?

Bivši kaskader David Leitch, koji dominira posljednjih godina u akcijskom sektoru filmovima John Wick, Atomic Blonde i  Deadpool 2, je redatelj ovog spin-off filma.

Kada film izlazi? 

Hobbs and Shaw treba doći u kina 02. kolovoza 2019. godine.

Similar Posts