Sylvester Stallone se vraća u Rambo V! - Svijet filma

Pogledajte kako se Stallone priprema za Rambo 5 – video vježbanja

Sylvester Stallone se vratio u fitness dvoranu i priprema se za Rambo 5, a još uvije diže više nego ljudi četvrtine njegovih godina. 

Glumac je objavio novi video vježbanja na društvenim mrežama noseći majicu s John Rambo slikom na njoj i slušajući hit pjesmu Guns N’ Roses “Welcome to the Jungle.” Sly se vraća i priprema se ući u formu kako bi podijelio novi Rambo nastavak s gledateljima diljem svijeta, a kako se stvari čine, film i glumac su spremni za početi snimanje.

Sylvester Stallone se vraća u Rambo V! - Svijet filma

O Rambo 5 filmu se priča već gotovo 10 godina, ali tek od svibnja ove godine je postalo ozbiljno. Sylvester Stallone, majstor društvenih mreža, nas zadirkuje ovim filmom cijelo ljeto, čak i kada se mislilo da do filma neće doći. Ranije ovog tjedna, glumac je podijelio sliku John Rambo u Jungli zajedno s tekstom u kojem je pisalo: “Svijet se možda mijenja, ali ne i on. Ništa nije gotovo!”

Matt Cirulnick je napisao skriptu za ovaj, u kojoj John Rambo, kao i obično, živi podalje od života kojeg smo ga navikli viđati u Rambo filmovima. Ovoga puta, on je na ranču u Arizoni , bori se s PTSD i obavlja obične poslove. Ali onda njegova dugogodišnja prijateljica i upraviteljica nekretninama Maria zatraži njegovu pomoć, kada njezina unuka nestane, tijekom partijanja u Meksiku.

John, Maria i novinar, čija je polu-sestra također nestala, putuju u Meksiko, otkrivajući krijumčarenje ljudima i trebaju ponovno vještine starog ratnika kako bi zaustavili kriminalnog šefa. Redatelj još nije objavljen – Screen Daily donosi da će uskoro i to biti objavljeno, a Millennium želi započeti snimanje u rujnu diljem Londona, Bugarske i Kanarskih Otoka.

Sylvester Stallone je nedavno završio snimanje na Creed 2 filmu, a osim njega i Rambo 5, on još radi i na novom Expendables filmu, koji bi trebao ući u produkciju nakon što glumac završi snimanje Rambo filma. Hoće li zaista doći do produkcije Expendables 4 filma je pod velikim upitnikom, glumac Terry Crews je izjavio da neće biti dio tog filma zbog prijetnji producenata oko seksualnog uznemiravanja, a osim Stallonea nitko drugi nije potvrdio svoju ulogu u filmu, za sada.

U nastavku pogledajte ‘starog’ Stallonea kako vježba

Similar Posts