Stigao prvi teaser trailer i poster za novi 'Ring' film

Stigao prvi teaser trailer i poster za novi ‘Ring’ film

Stigao nam je prvi teaser trailer i poster za novi Japanski ‘Ring’ film naziva ‘Sadako’. 

2002. godine, The Ring je pomogao započeti novi trend u horor žanru, koji je obuhvatio zastrašujuće nadnaravne priče iz Azijskih horor filmova koji su dobivali Američke remake verzije. Ringu, koji je inspirirao film iz 2002., je dobio veliki broj nastavaka, a sada je portal Moshi Moshi Nippon potvrdio da je Sadako sljedeći nastavak u toj franšizi. Ispod možete pogledati poster i teaser trailer za nadolazeći film.

Stigao prvi teaser trailer i poster za novi 'Ring' film

Portal opisuje Sadako, “U filmu će glumiti Elaiza Ikeda glavnu ulogu Mayu Akigawa, savjetnicu za psihologiju koja se upliće u incident s Yusukeom Ishidom, kojeg glumi Takashi Tsukamoto, koji će ga pokušati popraviti. Hiroya Shimizu će glumiti ulogu mlađeg brata Mayu, Kazuma Akigawa, koji postaje YouTuber kako bi pokušao probuditi prokletstvo Sadaku. Himeka Himejima će glumiti Jinko, misterioznu djevojku koja je izgubila pamćenje i odvedena je u bolnicu u kojoj radi Mayu. Renn Kiriyama će glumiti kolegu od Mayu, Minori Fujii.”

Originalni film Ringu iz 1998. godine je dobio pet nastavaka, kao i četiri remake filma. Jedan od ambicioznijih filmova iz tog serijala je bio Sadako vs. Kayako, koji je sukobio čudovišta iz Ringu i Ju-on jedno protiv drugoga. Ju-on je također dobio Američki remake u filmu The Grudge, koji je također postigao puno uspjeha i zaradio razne nastavke. Novi The Grudge film je u izradi od redatelja Nicolas Pesce, a trebao bi u kina doći 03. siječnja 2020. godine.

Sadako izlazi u Japanu 24. svibnja ove godine, a u nastavku pogledajte prvi teaser trailer filma.

Similar Posts