Henry Cavill 'odgovara' na priče o odlasku Supermana

Henry Cavill se prisjeća emotivnih trenutaka sa seta ‘Justice League’

Justice League dolazi idući tjedan, a sve nas zanima hoće li se i kada pojaviti Superman. Sigurno je da hoće, kao što se može vidjeti i iz ovog članka, samo je pitanja kada i u kojem obliku. 

Za Cavill biti na setu je bilo zamorno i stresno u nekim trenucima. U Justice League Collector’s Edition časopisu (via ComicBookMovie.com), Cavill je izjavio da je postigao neku vrstu jasnoće kad je vidio kako se cijela ekipa okuplja oko njega:

“Vrlo je, vrlo nadrealno. Ovo je divan posao. Volim svoj posao, pogotovo kada glumim Supermana, ali nekada počnete osjetiti trošenje i umor dugog dana. Postojao je jedan trenutak kada sam stajao u jednom od velikih zelenih setova – što može biti dosta iscrpljujuće, jer je to vrlo svijetlo, agresivno zeleno – i stajao sam na vrhu tih velikih stepenica, razmišljajući kako sam gladan i kako jedva čekam leći u krevet… a onda mi se dogodio trenutak kad sam odjednom shvatio da su Cyborg, Aquaman i Wonder Woman svi stajali tamo i izgledalo je tako fantastično. Odjednom mi je umor nestao. Više nisam bio gladan. Samo sam želio živjeti u tom trenutku i zapamtiti da radim ono što sam htio učiniti kao dijete. Ja zapravo glumim Superheroje, ali koliko god stvarno može biti kao odrasla osoba. Vrlo sam zahvalan za takvu stvar.”

Henry Cavill se prisjeća emotivnih trenutaka sa seta ‘Justice League’

Cavill također raspravlja o tome kako Superman u Justice League uzima dijelove ideja koje su od njegovog lika stvorile ikonu kakvu znamo:

“Geoff [Johns] i ja smo prolazili kroz povijest lika kako bismo došli do jezgre onoga tko je Superman “, dodajući:” Ovo je prvi put da vidimo pravog Supermana. Supermana koji je uvjeren i siguran, pun nade i radosti. ”

S obzirom na to da je Superman, kojeg glumi Henry Cavill, bio prvi film kojeg smo vidjeli u novim inkarnacijama DC filmova, čudno je da ga nismo imali priliku vidjeti ni u jednoj reklami do sada. Ipak, Cavill je uvjeren u činjenicu da nema ekipe bez Superman:

“Slično je kao Sjedinjene Američke Države bez Lige Naroda. Bez tog temelja, Justice League jednostavno ne postoji. I dalje je fantastična grupa ljudi, ali Superman je teški udarač League. On ponekad uzima ulogu vođe, ali većinom je Batman taj koji je vođa. Superman je više moralni kompas League.”

U Justice League potaknut njegovom obnovljenom vjerom u čovječanstvo i nadahnut nesebičnim činom Supermana (Henry Cavill), Bruce Wayne (Ben Affleck) okuplja novonastalog saveznika Diane Prince kako bi se suočio s još većom prijetnjom. Zajedno, Batman i Wonder Woman rade kako bi brzo zaposlili tim koji će se suprotstaviti ovom novom buđenju neprijatelja. Unatoč formiranju neviđene lige heroja – Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i Flash – možda će biti kasno za spašavanje planeta od napada katastrofalnih razmjera.

Justice League redatelj je Zack Snyder, scenarist Chris Terrio, prema priči Snyder i Terrio, Justice League glume Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller, Ray Fisher, Ciarán Hinds, Amy Adams, Willem Dafoe, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen i J. K. Simmons.

Trailer u kojem je Superman prikazan kao ‘nada’ Justice League.

Similar Posts