15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine! - Svijet filma

15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine!

Ponekad se čini da zaista nema novih, originalnih, serija i filmova – sve su nastavci, prequel, reboot i spin-off. Naravno, očigledan je razlog opsesije Hollywooda s konstantnim prepravcima iste priče: novac!

Proširivanje uspostavljene, popularne franšize znači privući postojeće obožavatelje. To znači graditi na postojećoj slavi, umjesto da krenete od nule, a može čak i značiti mogućnost zaobilaženja izbora za glumce. Brži je put za prijeći od ideje do kino blagajni, a i često dolazi s boljom šansom za studije da imaju hit u rukama.

Ipak, veliki broj fanova postaje frustriran s pričanjem takvog oblika priče, koji se često čini lijen. Žele nove priče, nove likove i nove koncepte, ne samo recikliranje starih hitova.

Jedan od najboljih načina kako spojiti ta dva svijeta, je pravljenje Spin-offa. Poput nastavaka, prequela i reboota, spin-offovi koriste postojeće obožavatelje i likove, ali idu u dosta drugačijem smjeru.

A sada vam donosimo 15 novih Spin-Off, što filmova, što serija, koji dolaze iduće, 2018 godine.

15. THE NUN

15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine!

Ovaj horor spin-off film uzima demonsku časnu sestru iz The Conjuring 2, te joj daje njen solo horor film, kako bi fanovi mogli uživati.

The Nun bi trebala biti origin priča o demonu Valak, dok svećenik istražuje misterioznu smrt redovnice.

Film dolazi u srpnju 2018 godine.

14. THE NEW MUTANTS

15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine!

Iduće što nam stiže iz Fox, X-Men franšize je film The New Mutants, horor spin-off iz Marvel stripova. Neobično je za superhero film da bude horor, pa su The New Mutants pomalo rizik za Fox, ali isto se mislilo i za R-Rated Deadpool, pa je ispao veliki hit.

Film se fokusira na pet mutanata, koji su zatvoreni protiv svoje volje u vladinoj ustanovi.

Film dolazi u travnju 2018 godine.

13. BLACK LIGHTNING

15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine!

CW Arrowverse dobiva još jednu superhero seriju, ovog puta im se pridružuje Black Lightning.

CW trenutno posjeduje Arrow, The Flash i Legends of Tomorrow u jednom svemiru i Supergirl u drugom svemiru.

Black Lightning je priča o umirovljenom superheroju, koji je postao ravnatelj srednje škole. U početku Black Lightning neće biti povezan s ostalim serijama, nego će graditi svoj odvojeni svijet u kojem je glavni junak u iskušenju vratiti se svojim osvetničkim danima, dok njegova kćer otkriva svoje moći.

Serija dolazi početkom 2018 godine.

12. GOING PLACES

15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine!

Ovaj nezavisni (Indie) film je i spin-off i remake – impresivna stvar za jedan film. Going Places je remake Francuske komedije Les Valseuses iz 1974 godine, oko tri neprikladna kriminalca, ali je i spin-off kultnog klasika The Big Lebowski.

Film dolazi iduće godine.

11. GREY’S ANATOMY SPIN-OFF

15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine!

Grey’s Anatomy već ima jedan uspješan spin-off, Private Practice. Sada se sprema za još jedan pravljen prema originalu, ali ovog puta se radi o vatrogascima u Seattle.

Za sada se još ne zna naziv serije i točan datum izlaska, ali trebalo bi biti iduće godine.

10. WAYWARD SISTERS

15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine!

Ovo nije prvi puta da je Supernatural razmišljao o pravljenju spin-off serije, ali ovo bi mogla biti prva koja će ugledati svijetlo dana. Prvi spin-off, Bloodlines, je bio zamišljen kao istraživanje lovaca u čudovišta u Chicago, ali nije prošao dalje od pilot epizode u Supernatural sezoni 9.

Wayward Sisters će se fokusirati na Jody Mills (Kim Rhodes) i čudovište/siroče, djevojku koju je usvojila.

Ovaj spin-off se čini kako je više zainteresirao fanove, te ćemo vidjeti kako će pilot proći, koji dolazi u prvoj epizodi nove sezone Supernatural, u 2018 godini.

9. GHOSTBUSTERS: ECTO FORCE

15 Spin-Off za koje niste znali da dolaze iduće godine!

The Ghostbuster franšiza je već imala reboot u 2016 godini, s cijelom ženskom Ghostbusters ekipom, ali sada dobiva svoj prvi spin-off. Ghostbusters: Ecto Force je nova animirana serija, koja bi trebala izaći u 2018 godini, time prošivajući Ghostbusters svemir.

Radnja Ecto Force će se odvijati u 2050 godini i okupljat će nove Ghostbusters timove, svuda po svijetu.

Similar Posts